Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1850. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cem_23 , alpikk Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.125
Cevap
615
Favori
1.761.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 18481849185018511852
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theVerge

Galeri ayarlarından şu seçeneği kapatıp deneyin.

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]
    Ilgin icin saol ustadim o ayari biliyorum onunla ilgili değil durum oylede denedim enteresan bir sekilde kamera ekran goruntuleri indirilenler disindaki hic bir albumumu uygulamalarda goremiyorum baska bir cozum ne olabilir acaba yada arkadaslar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Selamlar. 2 ay içinde bir telefon alacağım da fiyatları yakın olduğu için S24 Ultra ve S25 Plus arasında kaldım. S24 Ultra'ya biraz daha yakınım ama sorularım olacak. Öncelikle güncellemeyle geçilen OneUI 7 özellikleri ve S25 serisiyle birlikte yeni eklenen yapay zeka özellikleri S24 Ultra'ya komple geliyor mu? Yoksa eksikleri oluyor mu? Onun dışında uzun süre kullanan arkadaşlara bir sorum olacak, telefonun köşeleri çok rahatsız ediyor mu sizleri? Genel olarak cihazdan memnun kalmadığınız bir özelliği var mı?

Bir de siz benim yerimde olsanız hangi telefonu alırdınız? Ek olarak sizce gözü karatıp S25 Ultra'yı da düşünmeli miyim? Gerçi şu an fiyat farkı büyük ama belki eylüle kadar bir indirim olabilir diye düşünüyorum. Malum yazın başında da bir indirim olmuştu. Geri dönüş yapacaklara şimdiden teşekkürler.

• The Frost kullanıcısına yanıt

1 yıla yakındır s24 ultra kullanıyorum, köşeli tasarımı beğeniyorum kullanımda pek rahatsız etmiyor. Fakat tercih olarak fiyat avantajından dolayı s25 ultra öneririm geçenlerde 53 bine satıldı, samsung kendi ithal ettiği için kur vs. pek bakmıyor. s26 çıkana kadar böyle uygun fiyatlı indirimler olması olası aciliyeti yoksa indirim kovalamanızı öneririm.

Ne olursa olsun hiçbir zaman ultra model plus model ile kıyaslanmamalı. Eğer bir tercih olacaksa bu ultra olmalı. Yeni nesil plus yerine önceki nesil ultra daha mantıklıdır. Ama bence de S25 ultra kovalamanız daha mantıklı olur. S24 Ultra alırsanız da hiç pişman olmazsınız.

• Z.E.U.S kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında epeydir fiyat takip ediyorum da S25 Ultra nerede o fiyata satıldı? Kaçırmam kötü oldu, iyi inmiş gerçekten.

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkür ediyorum.

Amazonda, 512gb olan model. Konuda da alan birkaç arkadaş vardı. S24 Ultrada güzel bir indirim olursa onu da değerlendirebilirsiniz, aralarında tasarım haricinde ciddi bir fark yok.

• Z.E.U.S kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam madem 1-2 ay fiyat takip ederek kendimce en uygun cihazı alacağım. Teşekkür ederim.

• Son temmuz güncellemesinde 1080p kullanırken kilit ekranı gecikme bug'ı falan devam ediyor sanırım oneui 7 böyle kalacak ama pil baya iyileşmiş gibi geldi bana hiçbir sorunum kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeutaLLethaL -- 19 Temmuz 2025; 20:48:46 >
  • Merhaba,

S24 FE'den S24 Ultraya terfi etmiş bulunmaktayım. Cihaz zaten eşimde de vardı kusursuz bir cihaz aldığımdan emindim. Eşimin telefonunu alırken Tekn***dan kamera koruyucu taktırmıştık ve Spigen kılıflarla tam uyum sağlıyor. Bugün kendi cihazıma taktırmak için uğradığımda 550₺ fiyat verdiler ve taktırmadım. Spigen kılıflara uyacak kamera lensi koruyucu öneriniz varmı acaba?

Ayrıca cihazı koruyacak Magsafe kılıf önerilerinize de açığım

• Aufregen kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullanın. Ben spigenin kendi lens koruyucusunu kullanıyorum. Tüm kılıflarla uyumlu. İçinden iki adet çıkıyor. Tavsiye ederim. Kameraya da olumsuz bir etkisi yok.

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Ben de spigen almıştım ama maalesef tavsiye edemeyeceğim kameraya etkisi yok ama bir süre sonra içine toz alıyor 2.yi taktım o da toz aldı söktüm daha geçen gün.

• Phoenix_Yi P kullanıcısına yanıt

Ben de ekran koruyucu takma taraftarı değilim. Görüntü kalitesi müthiş. ama ışığın altında baktığımda her gün yeni kılcal çizikler oluşuyor. ister istemez bir kaç sonra haritaya dönerse yine görüntüyü etkiler diye düşünüyorum. Bu kılcal çizikler yok diyen arkadaşlar , normal kullanımda görmedikleri için mi bir şey olmadı diyor acaba. çünkü normal de görünmüyor. ama yan tutup ekranı kapatıp bakınca bariz görülüyor. Geçmişte note 4, note fe, s10 plus, bunları kullandım. bunlarda bu problem yoktu. note fe ve s10 plus hala ben de duruyor. Bir de o telefonları kılıfsız dere tepe düz kullandım, ona rağmen çizilmiyordu. gorilla glasın sitesine girip baktığınızda bile çizilmeye karşı en sağlam cam diye reklamı yapılıyor. s24 u için de aynı şekilde reklam yapıldı. e haliyle daha yeni aldığım telefonda bir sürü çizik.. yaptığım en kötü şey sadece kumaş pantolonun cebine koymak. e bu ekranı ne çiziyor onu da anlamadım. hani çizilmeye en dirençli camda bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kilit ekranında saate basınca farklı bir alan açılıyor saniye vs gösteriyor onu kapatabiliyormuyuz yanlışlıkla basınca parmak izi vs okumuyor

• Bugün net olarak söyleyebilirim ki temmuz ayı güncellemesi ile şarj tüketimi en optimum düzeye ulaşmıştır. Wifi ve mobil veri karışık. Evet 1 saat 45 dk maç izledim ama Ssport uygulaması youtube gibi iyi bir optimizasyona sahip olan bir uygulama olmadığından normal bir kullanım gibi düşünülebilir. Halen 6.1'de bekleyenler için geçiş vakti bence gelmiştir.

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

• blacksss kullanıcısına yanıt
    Parası olmayan kullanmasın kardeşim, 8 bin liraya kasa ekran komple orijinal değişiyor yetkili servis. Bu bir cep telefonu, araba değil. Arabanı 24 saat cebinde taşımıyorsun. Günde 10 saat arabanın ekranına bakmıyorsun. Ben kaliteli bir ekran ve şık bir dizayn görmek için 60 bin tl verdim. Üzerine dandik bir silikon parçası ekleyerek estetiğini bozmam. Saçma sapan bir film tabakasını da ekrana yapıştırarak görüntü kalitesini bozmam. Bunları yaparsam bu cihazın A35 den ne farkı kalacak?

• Phoenix_Yi P kullanıcısına yanıt
    Bende çocuk olmasa kılıfda çıkarıp atacam. Çocuklara belli olmuyor. Ekran koruyucu berbat bişey güzelim ekranı mahvediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vagabond_g V kullanıcısına yanıt

Bu telefonlarda nasıl bir cam kullandıklarını aslında bilmiyoruz ,sadece bize soylenen ne ise o var diyebiliyoruz . Bunu bu gune kadar test eden yada edebilen birsey gormedim duymadımda .Belkide insanlara en iyisini kullandık diyip daha dusuk kalite olan bir cam kullanıyor yada bunu bir kısım uretimlerde yapıyor .

• ekran koruyucu öneriniz var mıdır, yansıma yapmayan

• 
Sayfa: önceki 18481849185018511852
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.