Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4648. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
119.999
Cevap
85
Favori
1.829.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46464647464846494650
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
Giriş
    🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?Video Tayfa (@videotayfa) on Xtwitter
    Onur yıldız maç öncesinde sigara yakıyor - batık gemi - sad edit
    https://twitter.com/videotayfa/status/1755530191202292203?t=fOi4Kj1afxMAij6sRFPwGg&s=19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlarım, yegane gayesi zengin koca ve sansasyonel haberlerle kısa yoldan zengin ve ünlü olmak isteyen bir analı-kızlı çeteyle karşı karşıyayız. YUNUS EMRE BAŞKANın kellesi alınmak istenmektedir. Başkan bir basamakmış gibi kullanılmak istenmektedir ama 2022den bilenler bilir. Başkan bir ayı kapanıdır. Basana basar.

• Yemre ve Kaleynacılar atışırken Batu Başkancılar;

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NİYE SEVMEDİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 30 Nisan 2024; 20:28:37 >
  • Egeozbaran kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kıldayizm kullanıcısına yanıt

Davul bile dengi dengine. Evlenseler 1 yıl sonra boşanırlar. İkisinin büyüdüğü ortam çok farklı. Yunus Emre ve Beria tencere kapak. İyi bulmuşlar birbirilerini.

• Yunus Emre tayfası ne ağladı be

• Sahilde pet şişe devirerek, protein ihtiyacını aç bitir yiyerek karşılayıp vücut geliştiren başkanın istatistik: %57

4 ay spor salonundan çıkmayan Yasin'in istatistik: %45

• Kıldayizm kullanıcısına yanıt

Bunun altına imzamı atarım.

• SuatUstaaaa kullanıcısına yanıt

hocam baskan dedikleri adami kullanip bir kenera attilar, acilari buyuk hurmetle yanasmak lazim

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

Hocam böyle acı gerçek içeren sosyolojik tespitler yapmazsak sevinirim

• Bir insan 3.Survivor'ın da 1 tane gerçek dost bulamadıysa biraz da kendine bakacak arkadaşlar. Kavgaların hepsinde Yunus Emre haksızdı demiyorum. Burada benim de savunduğum zamanlar oldu. Ama insan oturup düşünecek, biraz muhasebe yapacak.

• Gökhan Keser'le iyiydik hocam 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? Hayatta gerçek dost bulmak zorken, survivor da dost bulmak en fazla hayal olarak kalır. Başkan da bu hataya düştü belki de, onları gerçekten dost sanıp Nagihan'a karşı hamle yapmak istemiş olabilir. Survivor'da ilişkilerin %99'u pragmatizm üzerine kurulu.

Başkanın en iyi dostu atakan ışıktutan

• Eragone kullanıcısına yanıt

Parası yoktu.

• 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

Buna da katılıyorum bu arada. Yunus'un çok hatası var bu konuda. Basit bir örnekle sene başında Poyraz'la çok iyi dostlukları vardı. İkisinin de hataları oldu ama ben hatanın çoğunun bu konuda yunus'ta olduğunu düşünüyorum. Poyraz harbiden seviyordu Yunus'u. Diğerleri hakkında öyle düşünmüyorum ama.

• Foruma eğlenmeye gelip, acı tespitleri okuyup hayatı sorgularken benim garibanlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 30 Nisan 2024; 20:56:18 >
    Ciddi konuşmak gerekirse yunus emre evlenilecek adam değil kimsenin kızını güvenip vereceğini düşünmüyorum
    Beria ile de tencere kapak değiller. Allah düşmanıma bile böyle karı vermesin. Adam kurtulmak istiyor ama kene gibi yapışmış.
    En doğru seçenek başkanın gece kulübünden bulduğu gacılarla tek gecelik ilişkiler yaşaması

• Başkan 2021'i twitterdan değil bizim forumdan takip etseymiş bugün hançerlenmezdi 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

• 
Sayfa: önceki 46464647464846494650
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.