|
üniversite mesleki yetkinlik kazanma değil teorik bilgi-bilim yuvasıdır kariyer için ise mesleki yetkinlik gerekir üniversite yanınızdaki insanlar ile size kariyer, sosyal hayat konusunda sadece network sağlar bu nedenle arkadaşlarınızı geçin yan fakültedeki insanların üniversite sınavında kaçıncı olduğu çok önemlidir kısacası bölümün pek de bir önemi yoktur önemli olan üniversitenizin adı ve konumudur 10k yapıp boun inşaat yerine taşra ceng yazan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum sosyal ortamlardaki arkadaşlarınız size hiç bir şey katamayacak 2026 temmuz edit: arkadaşlarımın biri iş bankasında, biri enpara'da, biri yapıkredi'de, biri garantide, biri isviçre'de yüksek yapmaya gitti. ben de ifm'de bir kulede çalışmaya başlıyorum. hepimizin üniversite 4. sınıfta kadroları hazırdı. isteyen arkadaşlar çemişgezek'te hukuk okuyup sokak röportajında bol bol ağlamaya devam edebilirler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 7 Temmuz 2026; 0:58:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler