Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1941. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
38.821
Cevap
654
Favori
1.964.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19371938193919401941
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim de benzer şekilde oldu. Bakalım süreye yetişelim de 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cihaz iPhone 15 Pro. %80 şarj sınırıyla kullandım.

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

• Arkadaşlar telefon çok ısınıyo var mı çözümü. 15 pro. İos 18 le beraber hem şarjı az gidiyor hem ısınıyor. Oyun vs oynamıyorum düz safaride gezerken bile sıcak telefonn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 18 beta 3 ü yükleyen var mı nasıl ısınma durumu akıcılık vs?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefonda ısınıyor. 233 döngü 96 sağlık. ios 18.

• iP15 PM sadece Amazon app’inde gezinirken ısınıyordu, iOS 18.5’ten sonra artık orada da ısınmıyor.

• Ekrana üç parmakla tıklayınca ekranı büyütüyordu ve okuması kolay oluyordu. Özelliği bozmuşlar ,doğru düzgün büyütemiyor.

• 15 PM İOS 18.6 akşam saat 8’e kadar hücresel veri, sonrası Wifi.

• zhou1212 Z kullanıcısına yanıt

18.6 ne zaman çıktı?

• nadir3391 kullanıcısına yanıt
    Beta

• tamam

• Nisandan beri iphone 15 pro kullanıyorum

Bi kere bu meret 20w orjinal adaptörle şart ettiğimden midir bilmem aşırı ısınıyor. Kılıfı çıkartarak şarj ederim hep. Hatta normal karşılayacaktım fakat heleki bu yaz aylarında noluyor dedirtti. Şarj işlemi bittikten sonra pil kısmına giriyorum şöyle bi cümle var (tam emin değilim);

sıcaklıktan dolayı şarj esnasında beklemeye aldı mı öyle bi cümle yazıyor. Yani bazen şarj esnasındayken ısınmadan dolayı beklemeye alıp öyle devam ediyormuş. şuan safarideyim ve bu mesajı yazarken bile aşırı ısınmaya başladı. Noluyor bu telefona?

telefonumla neredeyse hiç vakit geçirmem sosyal medya kullanmam sadece youtube whatsapp yüklü geri kalanı bankacılık uygulamaları. Yapılan bütün optimizasyon ayarlarını yaptım. 73 pil döngüsünde %100 pil sağlığında. Şarjı geçtim neden safaride gezinirken bile çok ısınıyor? Ya bi bilgisayar parçası incelemesine bakıyım diyorum aman sol elim ateş ediyor resmen

teknik servise göndermeli miyim bilmiyorum ama ne oluyorda böyle harıl harıl ısınıyor anlamadım. Safaride gezinirken ısınan bir tane iphoneum bile olmamıştı

[b]Edit: açıklamayı buldum “Şarj etme, iPhone sıcaklığı nedeniyle beklemedeydi”. Sık sık şarjda bırakırken bu gözüküyor pil detaylarında[/b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 24 Temmuz 2025; 15:17:27 >

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

dün benim telefon da aynı uyarıyı verdi. aşırı sıcaklardan telefonlar ısınıyor galiba.

Benimki uyarı gibi değildi de bildirim merkezinde gözükmüyor

Pil kısmına girince şarj esnasında sıcaklık nedeniyle mi ısınma nedeniyle mi ney bekleme alındı diye uyarı geçmiş. Bir dahaki şarj ediminde gösteririm

Suçlu kim ben anlamadım?
    -20 watt mı?
    -İos problemi mi?
    -15 pro çok güçlü olduğu için a17 proda yaldır Allah yaldır yardırmaya mı çalışıyor?

Heleki 3. İse tam bi mühendislik hatası değil mi ne yani pro kullanmayalım mı?

6 kullandım, SE2 kullandım, 14 kullandım hiçbirinde ısınmayla karşılaşmadım

benim tel 15 pro max. yalnız 26 beta kurmuştum ondan 18.5 e düşürdüm tekrar uygulama falan kurunca baya ısındı. havaların sıcaklığını da düşünürsek normal bence. bugün öyle bir bildirim gelmedi. 15w lık şarj standında sorunsuz doluyor.

Bi kere banko yaz kış fark etmez şarjdayken gerçekten ısınıyor. Ben ilk kez 20w adaptör kullandığımdan mı bilmiyorum ama 15w ın type c lisi varsa onuda denemek isterim

Şarjdayken bana “anormal” geliyor ısısı. Uyarı bile verdiriyor düşünün

İphone 14 ü çok kısa kullanmıştım 1 ay falan onun şarjıda 20w dı onda ısınma oluyo muydu hatırlamıyorum

• Admdgnx A kullanıcısına yanıt

Benim de böyleydi. Sonra bir tatile gittim orada patır patır düştü. 1 haftalık tatilde 97den 94e düştü.

• Bende çift fiziki sim yd 15 PRO max var. Isınma olayı hiç olmuyor. Samsung tye c. Xiaomi şarj aleti kullanıyorum.

14 de kullandım o da ciddi ısınıyordu yazları. 15 pro işlemci kaynaklı daha çok ısınıyor.

• 15 PM PB 1

• 
Sayfa: önceki 19371938193919401941
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.