Tuyleri gürlestirme (Ssli)
-
-
Yaşın daha genç. skat rtraşı ola ola yıllar boyu testretton hormanın artınca gürleşicek ve eğer ailevi bir köselik yoksa artıcak. sonrada her sabah sakal traşı olmaya başlıcaksın.
Keşke gençken ki gibi az çıksın istiyeceksin.
_____________________________ İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı -
Kral bende zaten sakal var aynayla falan bakınca fotodakinden daha belirgin benim derdim estetik durmuyor her yerimde kök var uzuyoda ama tüy gibi böyle rengi soluk siyahlaşsin istiyorum bunun için çözümü olan varsa yazsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu yasta cikmamissa daha 5-6 yil var tam cikmasi icin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam valla 5 6 yil beklicek dermanim kalmadi :D
saç yıkama taragı vardı ondan alıp sakal bölgendeki kan dolaşımını arttırabilirsin. Sonrada çiğ sarımsagı sür aşındırırarak. öncesinde traş olman lazım tabi jiletle 1 ay boyunca düzenli yap sadrazam gibi olursun
_____________________________ Kadıköy -
Kesin sonuçla geliyorum sana, en incesinden bir zımpara alıyorsun su zımparası, o bölgeyi 3-5 dakika zımparalıyorsun kan çıkıncaya kadar. Sonra o bölgeye ikiye bölünmüş sarımsak sürüyorsun, 1 ayda kurt adam oluyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
evet sakalın seyrek 2-3 sene biraz daha güçlenip seyrek kalır yapabileceğin tek şey ektirmek veya böyle kabul edip devam etmek
_____________________________ -
Hiç jilet atmadim bu yaşa kadar hergun atiyim bakalim nolacak
Testo baktır, bol traş ol ve sarımsak sür
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İmkansız isteksizler içindir. -
Hiç jilet vurmadıysan yüzüne ilk jilet işini berber halletsin usturayla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
kafaya takma. çıktıkça traş ol geç. bazı insanlar kız güzeli gibi takılsın. herkeste sakala gerek yok. senin gibileri beğenen kızlar birsürü.
_____________________________ -
Valla babamda abimde sıkıntı yok çikiyo problem bende
kanka bende sakal var ama suriyeli gibiyim.
Beim de o yaşlarda öyleydi şimdi bıraksam viking gibi oluyorum. Merak etme :)
_____________________________ Frostmourne hungers... -
Hocam Kaç yaşinda gürleşmeye başladi senin
-
KARŞIYAKA
.##......
.##İZMİR#
.##......
.########
(_¯_¯(¯(¯_¯¯_¯¯_¯¯_¯¯_¯¯(ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็ -
Sakallı maskülen görüntü verir kızlar sakal sever
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Yaşın daha genç. skat rtraşı ola ola yıllar boyu testretton hormanın artınca gürleşicek ve eğer ailevi bir köselik yoksa artıcak. sonrada her sabah sakal traşı olmaya başlıcaksın. Keşke gençken ki gibi az çıksın istiyeceksin. |
Benzer içerikler
- ankara da en iyi diş hastanesi devlet
- kamil ne demek argo
- 96 nerenin plakası
- kumbağ pazarı hangi gün
- sarıca arı yuvası nasıl yok edilir
- yeşil nasim
- en iyi deprem uygulaması
- elektrikli bebek arabası
- guinness rekorlar kitabı
- modern combat 4
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt