Şimdi Ara

Gıbırnet Davetiye Paylaşım Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.425
Cevap
23
Favori
83.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: 1234...110...222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gıbırnet Kampanyasına dair referans paylaşımı bu konu altından yapılacaktır. Konu içinde referans harici kampanyaya dair mesajlara izin verilmeyecektir. Lütfen kampanya ve firma hakkındaki konular için forumun ilgili bölümlerine ve ana konuya bakınız.

Gıbırnet (Ana Konu)

https://forum.donanimhaber.com/gibirnet-ana-konu--143862446

Konu içerisinde aşağıdaki kurallar geçerlidir.

1- Forum ve Bölüm kuralları aksi belirtilmedikçe aynen geçerlidir.

2- Konu içinde sadece Gıbırnet davet kampanyasının referans kodlarının paylaşımına izin verilmiştir.

3- Her üye 24 saatte bir kere mesaj atabilir.

4- Üyelik sonrasında, kullanıcıya belirli haklar sağlanacaksa; bu hakların hangi şartlarda verileceği net olarak yazılmalıdır. İlgili hakların teslim edilmemesi halinde forum kuralları gereği işlem uygulanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 19 Temmuz 2025; 14:3:54 >
    bsryntm bu mesajı paylaştı

1)İnternet servis sağlayıcılar/MOBİL OPERATORLER ile ilgili referans kodları yalnızca ilgili işletmecinin/operatörün "referans paylaşım" konusunda paylaşılabilir. Diğer konularda referans kodu paylaşan üyeler hakkında moderasyon işlemleri yapılacaktır.(Eğer bir işletmecinin referans konusu olmadığını düşünüyorsanız veya bulamadı iseniz, ilgili işletmecininana konusunda referans konusunu sorabilirsiniz. Eğer konu mevcut değil ise üyeler tarafından veya yönetim tarafından konu başlatılabilir. İlgili konu daha önce açılmış ise yenisi kaldırılacaktır)

Referans konularının listesi :

2)"Referans kodumu kullanırsanız ibanınıza şu kadar para gönderiyorum, referans kodumu kullanırsanız şunu şunu veriyorum/sağlıyorum" tarzındaki mesajlar silinecek ve muhatabına moderasyon işlemleri yapılacaktır.

2-A) Kodun kullanılmasını sağlamak amacıyla yalan/aldatıcı/kanıta dayanmayan beyanda (örneğin : Kodumu kullanırsanız x faydayı elde edeceksiniz) bulunulan mesajlar kaldırılacak ve moderasyon süreci yürütülecektir. (Söz konusu fayda/faydaların mevcut olmaması veya kanıt sunulmaması halinde)

3)Referans paylaşım konularında aynı kodu her gün paylaşmak yasaktır. Kodlar 24 saat ara ile paylaşılacaktır. Bir üyenin önceki kod paylaşımı ile sonraki kod paylaşımı arasında 24 saat geçmeden paylaştığı kod silinecek ve ısrar ile kural ihlali halinde moderasyon işlemleri yapılacaktır.

Neden 24 saat kuralı mevcuttur?

Neden 24 saat arayla kod paylaşabiliyoruz sorusunun cevabı ise, herkesin kodunun görülebilir olması ile ilgilidir. Söz gelimi x gün kod paylaşmış bir üyenin kodu bir önceki sayfada kalabilmekte, üzerine çok fazla mesaj yazılabilmekte ve ilgili kod geride kaldığı için ilgili üye kodu yeniden paylaşma ihtiyacı hissetmektedir. Bu sebeple konu düzeni bozulmakta, üyeler birbirini sürekli olarak "sürekli kod paylaşıyor" şeklinde şikayet etmekte ve birbirleri ile tartışmaktadır. Bu ve muhtelif diğer sebeplerden dolayı zaman aşımı kuralı uygulamaktayız.

3-A) Mesaj silerek yeniden kod paylaşımı gibi bu tarz hilelere başvuran üyeler hakkında da moderasyon işlemleri uygulanacaktır. Silinen mesajlar tespit edilebilmektedir.

4)Referans paylaşım konularında "referans kodu paylaşımı" dışındaki ve "referans kodlarının kullanımı hakkında genel bilgi" dışındaki mesajlar silinecektir. Örnek : X üyeye hitaben "kodunu kullandım teşekkürler" , "kodumu birisi kullanmış sağolsun" tarzındaki mesajlara bu konularda müsaade edilmemektedir. Referans paylaşım mesajlarında kısa bir not (üyenin belirtmek istediği bir mesaj,not,bilgi vb) ile referans kodu yer almalıdır.Referans kodu paylasırken satırlar arası çok fazla bosluk bırakarak ekranı kaplama işlemini yapmak yasaktır.

Bu kurala bağlı olarak;

Konuların çok daha rahat okunabilir olması ve paylaştığınız referans kodunun çok daha kolay bir şekilde karşı tarafa ulaşabilmesi adına mesajlara görsel eklenmesi yasaklanmıştır. Ancak kampanyaya ait küçük boyutlu logo veya görsel, firmalara ait küçük boyutlu logo veya görsel ile genel bilgilendirme amaçlı olarak eklenen küçük boyutlu görsellere müsaade edilecektir.

5)Referans paylasım kurallarını ihlal eden üyeler (bu ihlallerin ısrarı halinde) ilgili konulardan uzaklaştırılacaktır.

6)Referans paylaşım konularında harici link (işletmeci ile ilgili işletmeciye ait linkler hariç) paylaşımı yasaktır

7)Burada yazan kurallar ilgili konularda da yazmakta idi. Burada tek konuda toparlamış durumdayız. Kurallara eklemeler veya çıkarmalar zaman içerisinde yapılabilir. Bu durumlarla ilgili duyurular ilgili referans konularında yapılacaktır. 

Yapay Zekanın Yanıtı

Gıbırnet'te Referans Kodu ile İndirim Avantajından Yararlanın

Sevgili Gıbırnet müşterileri,

Gıbırnet'in "Arkadaşını Getir" kampanyasıyla referans kodu kullanarak hem siz hem de arkadaşlarınız indirimli alışverişlerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Gıbırnet Referans Kodu Nasıl Alınır?

• Gıbırnet hesabınıza giriş yapın.
    • "Hesabım" sayfasında "Referans Kodum" bölümüne gidin.
    • Size özel benzersiz referans kodunuzu orada bulabilirsiniz.

Gıbırnet Referans Kodu Nerede Yazılır?

• Arkadaşınızı Gıbırnet'e davet etmek istediğinizde, onlarla referans kodunuzu paylaşın.
    • Arkadaşınız ilk alışverişini gerçekleştirirken, ödeme sayfasında "Kampanya Kodu" alanına referans kodunuzu girmelidir.

Gıbırnet Referans Kodu ile İndirim Avantajları

• Siz ve arkadaşınız ilk alışverişinizde indirim kazanırsınız.
    • Arkadaşınızın her alışverişinde siz de puan kazanabilirsiniz.
    • Kazanılan puanlar, gelecek alışverişlerinizde indirim olarak kullanılabilir.

Referans kodunuzu kullanarak arkadaşlarınızı Gıbırnet'e davet edin ve birlikte indirimli alışverişlerin tadını çıkarın. Unutmayın, "Arkadaşını Getir" kampanyası sınırlı bir süre için geçerlidir, bu fırsatı kaçırmayın!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. - Referans Kodu: GCJGJEAE4S

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kullanılır da peşin ödeme yapmış olanın bi işine yaramaz yani,

yani peşin ödeme yapanların kod paylaşması hem kendileri için anlamsız oluyor, hem de başkasınnı indirim kazanmasını engelliyor, doğru anladım di mi? :)

peşin ödeme yapmadım, sonuçta kodlarla daha fazla indirim kazanmak mümkün :)

1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim kodu:

GNET-INTER

Dilerseniz direkt aşağıdaki referanslı linke tıklayarak abone olabilirsiniz:

Gıbırnet Davetiye Paylaşım Konusu
    Gıbırnet Davetiye Paylaşım Konusugibir.net.tr
    GIBIRNet Abonelik Başlatma ve Geçiş Formu - GIBIRNet | İnternet
    https://gibir.net.tr/gibirnete-gecis-internet-aboneligi/GNET-INTER

GA2GJPAKUN

• Gıbırnet Davetiye Paylaşım KonusuGIBIRNetyoutube
    2024 yılında dünya ile iletişimi en üst seviyeye taşıyoruz! Evden iş yerine, küçük ve büyük şirketlere kadar geniş bir yelpazede sağladığımız internet hizmetlerimizle hep bir adım önde olun! 81 ilde, 50 Çekirdek PoP noktası ve 300'den fazla ara bağlantıya sahip peering ağımız ile bağlantılarınızı güçlendirin. Yüksek hız, güvenli bağlantılar ve düşük gecikme ile iletişiminizi zirveye çıkarın. Altyapının ne kadar hız desteği sağladığını bilmiyor musun? Hemen https://gibir.net.tr/gibirnet-alt-yap... sayfasından altyapını sorgulayarak kullanabileceğin internetin maksimum hızını öğren! İnternetinle ilgili eğlenceli içerikleri bulabileceğin ve bizimle iletişime geçebileceğin sosyal medya hesaplarımıza aşağıdan ulaşabilirsin. Instagram: https://www.instagram.com/gibirnet Facebook: https://www.facebook.com/gibirnet Twitter: https://twitter.com/gibirnet Mobil Uygulama: https://gibir.net.tr/mobil-app Daha fazla bilgi istersen internet sitemizi ziyaret edebilir, anlık olarak sana özel temsilcinle görüşebilirsin https://gibir.net.tr
    https://www.youtube.com/watch?v=7-v4dLTVvEw

Referans Kodu: GJZGJJSZWU

Referans kodunu müşteri temsilcisi ile paylaşabilirsiniz yardımcı olacaklardır.

Sizde bu kod ile kayıt olursanız 12 ay boyunca her ay 20 TL Toplamda 240 TL indirim kazanıyorsunuz. Kayıt esnasında bu kodu müşteri temsilcisine söylemeyi unutmayın. Faturalarınızı gecikmeden öderseniz, bu indirim geçerli oluyor.

Temmuz 2021' den bu yana gıbırnet kullanıyorum oyun oynayan ve canlı yayın yapan +evden çalışan biri olarak her açıdan çok memnunum, düşük pingle oyun oynuyorum ve sorunsuz saatlerce 8000 bitrate yayın yapabiliyorum. İnternet kesintisi yada yavaşlama bende hiç olmuyor güncel durumda, bu yüzden ayrılmayı da düşünmüyorum.

Ödemenizi Nays ile yaparsanız %5 geri ödeme yapıyor bilginiz olsun.

Bana PM den yada Telegram üzerinden ulaşabilirsiniz her türlü sorunuz için.

Telegram

Twitch: https://www.twitch.tv/LIVEOyun | Kick Yayınları: kick.com/LIVEOyun // İşlemci [Intel Core i5 11600] Ekran Kartı Asus RTX 4060 Dual OC Anakart [MAG Z590 TORPEDO] Soğutucu [Xigmatek: Gaia II] RAM [G.Skill RipjawsV 32 GB (4x8 GB DDR4 3200MHz CL16)] m2 SSD [WD SN580 500GB NVMe Gen4 M2] m2 SSD [XPG SPECTRIX S40G RGB]

• GIBIRNet’ e geçiş yapacak/yeni internet bağlatacak kişiler için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabileceğiniz kod: GG4GLNZ68V 

Arkadaşlar yıllık ödeme yapmadım gönül rahatlığıyla referans kodunu kullanabilirsiniz.

NOT: Faturalarınızı gecikmeden öderseniz, bu indirim geçerli oluyor.

GIBIRNet’in taahhütsüz, kotasız, sınırsız internet dünyası ile tanışmak ve 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz.

GHKGLJABX8

GCAGJVS84Y

GIBIRNet’ e geçiş yapacak/yeni internet bağlatacak kişiler için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabileceğiniz kod: GG4GLNZ68V 

Arkadaşlar yıllık ödeme yapmadım gönül rahatlığıyla referans kodunu kullanabilirsiniz.

NOT: Faturalarınızı gecikmeden öderseniz, bu indirim geçerli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 16 Şubat 2024; 8:48:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234...110...222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.