|
Konu aslında basit. Şu anki istasyon'un upload hızı yerlerde sürünüyor. Boş zamanlarında 200 Mbps hızı zorlasa da bile upload hızı 5-6 Mbps gibi komik rakamlarda. Evimdeki upload hızı daha yüksek ve stabil. Aslında sadece Türk Telekom'a özgü değil. Vodafone ve Turkcell'de aynı durumda. Nereye şikayet etsem upload hızını arttırabilirler? İlçe merkezindeki istasyon çok rahat 60-70 Mbps upload verebiliyor. Bu durum oldukça sıkıntılı hale gelmeye başladı. En baştaki test ilçe merkezinde istasyon yakınında yoğun zamanında bu şekilde. BTK'ya şikayet ettim yüzlerce kez ama 0.1 Mbps hıza bile yeterli denerek geri çevrildi. İşin komik kısmı ise E-Devlette ölçüm bilgisi de yok. Muhtemelen istasyon genişletici istasyon. Bu hızlar başka istasyondan geliyor. Diğet bölgelerde test ettim ve bir ton ölçüm bilgileri verdi. Bu arada çift hat kullanıyorum. Türk Telekom ve Vodafone. ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireKzH -- 23 Temmuz 2023; 12:13:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt