Şimdi Ara

Tivibu internet hızını ne kadar etkiler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler national geographic, discovery science gibi belgesel kanallarını izlemek istiyorum. Bunun için digitürk, d-smart gibi uydu yayını verenleri araştırdım ama tivibu çok daha uygun geldi. Ayda 20 tl ye normal kanalların yanında 12 tane de belgesel kanalı veriyorlar. Şimdi sorum şu; benim internet 16 mbps ama akk 50 gb olduğundan yaklaşık 1 haftada 3 mbps düşüyor hız. Bu iptv internetin yavaşlamasına sebep oluyormuş. 3 mbps internet hızı ile tivibu dan kanal izlerken sıkıntı çıkartır mı ?. Yani görüntü kalitesinde falan bi değişiklik olur mu. Ya da bilgisayarda internette dolaşırken aynı anda tivibu açık olursa internet hızında ne kadar değişiklik olur. Bu şartlar altında tivibu dan vazgeçip d-smart veya digitürk mü almalıyım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: poirot

Tivibunun kotaya etkisi hakkında birşey söyleyemeyeceğim ama yaşadığınız yerde türksat teledünya kablolu tv hattı varsa teledünya da birçok belgesel kanalı mevcut ve aylık 12,5tl olması lazım.

Kotaya etkisini değil hıza etkisini sordum zaten. Kota sınırsız orası önemli değil ama hıza aşırı etkisi varsa akk dolduğunda çok büyük sıkıntı çıkartır gibi geliyor bana. Şu teledünyanın belgesel paketi falan varsa link yollarmısın bana bulamadım da ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Filbox ı öneririm national kanalları yok. Discovery ve viasat belgesel kanalları var. Animal planet vs işte. İlk başta cihaz bedeli ile alıyorsun sonra yıllık 99 tl. Aylık 8.25 tl geliyor. Fatura derdi yok.Peşin öde ve izle.Yeni kanallar eklenince ek ücrette talep etmiyorlar. 6 sinema hd kanalı da vs tüm kanallar açık toplam 24 kanal. Smart tvin varsa ci+ cam modülü tavsiye ederim kablo, dekoder 2. Kumanda derdi yok.

Ama sunuda belirteyim tivibu kadar gelişmiş değil, gelişmekte olan bir platform bir araştır derim ben. Oradaki 5aylık paraya burada yıllık veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnkysr38 -- 28 Mayıs 2015; 9:44:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    şÖyleki..siz 4 8 10 12 50 mbit hizin parasını abonelik olarak ödüyorsunuz.bu hizmet ödenen para karşılığı.
    Tivi bu ise ayri bir hizmet ve ayrı bir ücretlendirmeye tabi.
    ama şunu deseler veya yapıyorlarsa hızınızda düşme söz konusu sabit hiziniz 4mb biz hizinizı 6 mb çıkardık amenna.aslolan ve doğru olan bu..
    çünkü TİVİBU KENDİNE GÜVENEREK taahhüt ederek ben bu hizmeti size verebilirim demiş.
    oNUN O HİZMETİ kesintisiz nasıl vereceği kullanıcıyı bağlamaz...
    kullanıcı abone hem download hızının düşmemesine hem tv izlemeyi talep eder..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

Size iki port açılacak bir porttan tivibu digerinden net kullanacaksınız deniliyor...
    eGer tek hat üzerinden iki hizmet sağlanıyorsa...
    Bu yasal olmaz.
    şÖyleki..siz 4 8 10 12 50 mbit hizin parasını abonelik olarak ödüyorsunuz.bu hizmet ödenen para karşılığı.
    Tivi bu ise ayri bir hizmet ve ayrı bir ücretlendirmeye tabi.
    ama şunu deseler veya yapıyorlarsa hızınızda düşme söz konusu sabit hiziniz 4mb biz hizinizı 6 mb çıkardık amenna.aslolan ve doğru olan bu..
    çünkü TİVİBU KENDİNE GÜVENEREK taahhüt ederek ben bu hizmeti size verebilirim demiş.
    oNUN O HİZMETİ kesintisiz nasıl vereceği kullanıcıyı bağlamaz...
    kullanıcı abone hem download hızının düşmemesine hem tv izlemeyi talep eder..

Sonuç olarak bu internet hızıyla tivibu alayım mı yoksa d-smart yada digitürk falan mı alayım. Bulunduğum bölgede teledünya alt yapısı yok. Şimdi tivibu almaya kalksam adamlar internet hızının düşmesi konusunda yalan söylerler diye tahmin ediyorum. Güven olmaz bu ttnete.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tv izlemek için hızın min 16 nın üstü olması lazım...
    16 25 32 50 mbit sınırsız bir tarife bilmiyorum ben
    A.K.K ye tabii hepsi...
    downloadın sürekli yapılması riskli paketler bunlar,
  • Ben kullanıyorum akk dolduktan sonra gözle görülür yavaşlamalar, takılmalar var.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.