ancelotti ve ekibi yanlış kararlar alıyor, real Madridi izliyorum maçlarını en büyük eksikliği hücumda yaratıcılık üreticilik o da arda da var, ama ardayı sahaya çocuk muş giib sürmüyorlar, arda bence fırsatını bulursa büyük bir mesela premier lig takımlarından ama büyük bir takıma gitmeli, yoksa real madridde onu gördükleri göz iyi değil, ben olsam öyle yaparım en azından kiralık giderim, ha ne olur bu maç kötü bitti ardaya gün doğdu ama yine de ben real de ardaya bakıştan memnun değilim, haziranda euro 2024 var o zaman çıkış yaparsa ve kendini ispatlarsa real 11 ine girer yoksa real de barınamaz arsenal city chelsea gibi takımlara gitse çok iyi olur en azından kiralık gitmeli. |
Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular. Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor! ![]() Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir...
|