< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Arda gideli 6 ay oldu ama hala çok çelimsiz Ancelotti böyle adama forma falan vermez onun yerinde olsam özel programla falan Goretzka'nın yaptığı tarzda bir gelişim için sabah, akşam vücut çalışırım. Oyun görüşü ve yeteneği çok iyi ama bu kadar çelimsiz adam Real Madrid'de falan tutunamaz. |
Gitti ceballosu aldı yedi golü Girdi ne top tuttu ne pas atabildi ne ayakta durabildi Ceballostan hiç bir şey alamazsın Ancelotti bildiğin inatindan almıyor Arda'yı Fiziği öyle çokta kötü değil. La bu çocuk oynaya oynaya ritim tutacak zaten Sen madem böyle onat edeceksin o zaman kirala kardeşim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 5 Şubat 2024; 2:27:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
brahim kim allah askına. kim tanıyodu bu cocugu daha bi kaç ay önce. arda güler star olarak geldi direkt. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C06B91F1F -- 7 Şubat 2024; 19:5:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Konuyu sürekli güncelliyorum aslında. Dediğine gelirsek, profesyonel olmayı başarmış oyuncular taraftardan etkilenmiyor.Geleceğin Messi'si de desen Muhammed Demirci de desen Arda'nın mentalitesini etkilemez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
"ARDA'YA MESSİ DİYORDUM" Feyman Çimen (İlkokul Öğretmeni): Çok iyi kalpli bir çocuktu. Spordaki başarısına rağmen hiç şımarmazdı. Kimsenin oynamadığı çocuklarla bile oynar, onlara güç verirdi. Arda’ya 2. sınıftayken sen milli takıma seçildiğinde Türkiye şampiyon olacak diyordum. Ayrıca o zaman Messi’nin güzel ahlaklı olduğunu duymuştum. O yüzden ona Messi diye hitap ediyordum. Her maçta heyecan uyandırıyordu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C06B91F1F -- 10 Şubat 2024; 22:32:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular. Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor! ![]() Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir...
|
Arda her geçen gün senin gibi tiplere cevabını verecektir. 77 de girdi, top ayağına geldiği anda kalitesini belli etti. Fazla söze gerek yok. Bu vatanın evladı arda. Alttan alttan kötülemek hiç kimseye bişey kazandırmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |