Şimdi Ara

BATTLEFIELD 6 - PlayStation 5/Pro Enhanced (10 Ekim) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.411
Cevap
78
Favori
85.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
68. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps 4'den önce tamamen pc oyuncusuydum, ps 4 ile elimi daha klavye mouseye sürmedim, 10 senedir falan konsol oyuncusuyum. Oyun gayet kolay gamepad ile, hatta eski bf'lere göre çok kolay geldi bugün BF 1 girip zorluk farkına bakayım dedim BF 1 çok daha zor. BF 6 kötü değil fakat öyle vaov dedirtmedi, beklentimin altında kaldı açıkçası 4 gündür oynuyorum. PS 5'de grafikler sorunlu bu arada, belki beta diyedir göreceğiz ön sipariş vermiştim çoktan.

• LinkX kullanıcısına yanıt

Hocam fark o kadar çokmu ? Oynayanlar grafiği beğenmiş proda bende birkaç video baktım ama ne kadar anlaşılır videodan muamma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resE kullanıcısına yanıt
    Evet fark var bayağı, arkadaşın oled + 3080ti da denedik. Uçurum resmen.

Bizim pro da ki performans mod, böyle şey diyeyim.. 1080p medium ayara alayımda yeterki fps iyi olsun hesabı olmuş. Ama tatmin ediyormu? Evet bence ediyor. Fsr4 gelince tekrar gözden geçirilir yama ile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    İyi bir PC'niz varsa ve oyunu yüksek grafik ayarlarında yüksek FPS ile oynayabiliyorsanız öncelikli tercihiniz zaten PC olmalı hocam. RTX 4060'lı dizüstü bilgisayarıma işkence etmek istemediğim için ona hiç indirmedim bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 11 Ağustos 2025; 8:24:1 >
  • Kahreden haber geldi

BATTLEFIELD 6 - PlayStation 5/Pro Enhanced (10 Ekim)

• resE kullanıcısına yanıt

Balanced modunda yine grafikler iyi ama performans modunda grafikler kötü.

• sarppy kullanıcısına yanıt

Yinede konsola alacağım oyunu ve cross play kapatacağım mutlaka. PC'de daha şimdiden hile kaynıyor. Oyunda popüler şu anda bütün pislikleri çekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LinkX -- 11 Ağustos 2025; 8:3:22 >
  • Pc de oynadım ama sistem gereği ultrada oynayamadım. Fakat ps5 pro balanced mod da grafik kalitesini begendim. Sabit 60 altına hiç düşmedi. Belki tam sürümde balanced modda fps kilidini kaldırdıkları bir mod olur,

Ben de bu hafta ön sipariş ile PlayStation'a almayı düşünüyorum hocam. PC tarafında hile kaçınılmaz oluyor maalesef, her ne kadar hile kullananlar için önlem alınsa da daha sonra bir başka yeni hile çıkıyor. Konsolda klavye ve mouse ile bu oyun epey güzel olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyunu hem baz model ps5 de hem de ps5 pro da deneyimledim ikisinde de performans modu gayet akıcı ve güzeldi, ps4 e çıksaydı oradan da oynar keyif alırdım düz adam olmak lazım bazen. Keyif almak için girip eğlenip çıkıyorum gayet yeterli benim için BATTLEFIELD 6 - PlayStation 5/Pro Enhanced (10 Ekim) 

• resistancemetal kullanıcısına yanıt

Evet. Balanced 60 modunda native 4k gibi bir görüntü var. Input lag de 60'a göre çok iyi. O sayede güzel oynanıyor.

Tam sürümde bir 80 FPS modu eklense ideal olur. 80'de hem netlik hem akıcılık güzel olur.

Bu arada, Beta'da Pro optimizasyonu ve PSSR desteği yok. Tam sürümde onlara da el atarlar.

Performance 100-120 modunda net görüntü vermesiyse, seneye FSR 4 gelince mümkün olur.

Şu anki halinde, 120 modundaki netlik Cairo ve Iberia haritasına yetse de, Liberation Peak'te sorun oluyor. Tam sürümdeki Mirak Valley ve Operation Firestorm gibi büyük haritalarda daha da sorun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 11 Ağustos 2025; 10:20:0 >
  • Native 4K görmeyince böyle görüntü var demek kolay oluyor sanırım 🤣 Beyler, kendinizi kandırmayın native 4K hatta 2K bile bu değil, haberiniz olsun.

Bu arada görüntü gayet güzel gelebilir ve hilesiz bir şekilde konsolda da keyifle oynanır. Benim tek derdim yüksek çözünürlük palavraları sıkan arkadaşla 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 11 Ağustos 2025; 9:21:34 >
  • 22MARTLI kullanıcısına yanıt

Hocam ben pro da balanced modda native 4k olduğunu düşünüyorum. Gibi felan değil direkt 4k bence. İnternette biraz baktım beta da çözünürlük detaylarına ulaşamadım. Hatta performans moda alınca bariz fark ediyor çözünürlük. Balanced native 4k, performans 2k olabilir

Yapma hocam böyle konuşma😅 2k’da 4k da değil. Native hiç değil. Neyse konuyu uzatmaya gerek yok. Hepinize hilesiz güzel oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 11 Ağustos 2025; 9:35:24 >
  • Electronic Arts sonunda iyi iş çıkarmış. hilesiz hurdasız, 4k 60fps tadını çıkarın.

BATTLEFIELD 6 - PlayStation 5/Pro Enhanced (10 Ekim)FP Good Gameyoutube
    Battlefield 2042 PS5 Pro Gameplay With LG Oled TV 4K HDR 60FPSBattlefield 2042 PS5 Pro Gameplay With LG Oled TV 4K HDR 60FPS all the PS5 Pro enhanced games https://youtube.com/playlist?list=PLp21dhFl9zt744GHxWsJ3IIPXkVCWcXrB&si=aWerpXXO6JSjhgfr #ps5pro #ps5proenhanced #fpgoodgame We will test the gameplay All games are improved on ps5 pro and lg oled c2 65 ich tv. Filmed with a camcorder at 4k hdr 60fps resolution. We will test gameplay fps information in the best and highest mode, Fidelity Pro then we will test the performance Pro PS4 and PS5 games than the base PS5, while also outputting at 4K). 120 hz dislay mode all manner of cutting-edge technology within its sleek chassis. Boasting a massively upgraded GPU, advanced ray tracing and AI-driven upscaling results in the top of the PSSR (PlayStation Spectral Super Resolution) and silky smooth framerates of 60hz or 120hz through an upgraded GPU (depending on your TV). boost to effective resolution – all the way up to 8K ----------------------------------------- Wellcome to FP Good Game - Like the video if you enjoyed ► Thanks for watching! - Click Here To Subscribe! ► https://goo.gl/WWo5y0 - Facebook: https://www.facebook.com/fpgoodgames - My Twitch : http://www.twitch.tv/fpgoodgame - My Twitter : https://twitter.com/Fpgoodgame ------------------------------------------------------------------------------------------
    https://www.youtube.com/watch?v=icKdc307fnA

Arkadaşlar native 4k filan siz dalga mı geçiyorsunuz? False king nickli arkadaşa bakmayın bir şey bildiği yok sallayıp duruyor. base konsollar 635p'den pro 720p'den upscale edilmiş. Native 4k imiş yok yav.

BATTLEFIELD 6 - PlayStation 5/Pro Enhanced (10 Ekim)

Düşünüyorum diye bir şey yok hocam. Düşünce ile olmuyor bu işler testleri var. Native olmayı bırakın yakın bile değil. Arkadaş paylaşmış zaten altta.

Pro 1080p-720p dinamik çözünürlük üstünden upscale ediyor. Yani gerçek çözünürlük maksimum 1080p.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Ağustos 2025; 10:2:51 >
  • Sanırım siz yazılanı okumuyorsunuz. Orda balanced mod yazmışım. Testte performans yazıyor. Ayrıca veriye ulaşamadım, bu benim fikrim diye yazmışım. Bu agresifliğinizi oyunda rakiplerinize göstermenizi temenni ederim

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.