Şimdi Ara

BATTLEFIELD 6 | REDSEC - PlayStation 5/Pro (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Metal Head , istanblue001 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.330
Cevap
130
Favori
196.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kişiselleştirilmiş alışveriş önerileri açık mı siz de ? Ben de kapalı olduğu için bana indirim tanımlanmamış olabilir.

BATTLEFIELD 6 | REDSEC - PlayStation 5/Pro

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

https://www.donanimhaber.com/sony-playstation-store-da-dinamik-fiyat-testine-basladi--199134

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 17 Aralık 2025; 12:52:46 >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt
    Başka bi hesaba bakacam onda varmı acaba :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yıllarca Ps de Bf5 oynamış biri olarak Bf6 nın kol ayarı daha hoşuma gitti.Bf5 den bildiğim Wİlko ile Maxiq ayarlarına bakarak yaptım gayet hoşuma gitti. Bf6 da silah çok önemli. Ayarları iyi yaptınmı Pc filan dinlemem vururum. Bence çokta fark yok. Km ye hayatta geçmem kısacası. Benim en büyük sorunum ping maalesef. 41 yazıyor ama çatışma sırası 100 bence. Bazen şarjör boşalttarak adam vurduğum oluyor. Avrupa server seçmeme rağmen yakın çatışmada ping çok zıplıyor. Kısacası Avrupalı zaten 20 ping ile bizden bayağı önde. Yavaş yavaş birkaç silah üzerinde yoğunlaşarak oynayacağım.

Bf5 e arada yine dönüyorum bırakmam zor hala onun keyfini alamadım.Özellikle Underground ı özlüyorum.

evet kasma var malesef, hiç olmadık yerde saliselik donmalar meydana geliyor.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO with LOGITECH
  • Marksman84 M kullanıcısına yanıt
    Güncel kol ayarları mı hocam? Oyuna gelen güncellemeden sonra kontroller değişti çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 17 Aralık 2025; 17:52:25 >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

Güncel klavye mouse ayarlarını sorsan yanıt veren daha çok olur burada emin ol.

Doğru diyorsun ama Sony resmi olarak izin veriyor maalesef. Xim, Apex gibi direkt hile cihazlar kesinlikle engellendi, kullanılmasın da kullanılmasın da normal klavye, mouse bağlayıp oynayana razıyım. Keşke bmyl olmasaydı herkes eşit şartlar oynasaydı gel gör ki konsol konsolluktan çıkalı çok oldu PC gibi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 17 Aralık 2025; 22:21:44 >
  • 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.