BATTLEFIELD 6 | REDSEC - PlayStation 5/Pro (267. sayfa)
1 Mobil
-
-
Dışardayım eve geçince bakarım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ PSN : DarknessTR -
Kişiye özel indirim. Zaten haberi de çıkmış.
https://www.donanimhaber.com/sony-playstation-store-da-dinamik-fiyat-testine-basladi--199134
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 17 Aralık 2025; 12:52:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başka bi hesaba bakacam onda varmı acaba :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ PSN : DarknessTR -
Yıllarca Ps de Bf5 oynamış biri olarak Bf6 nın kol ayarı daha hoşuma gitti.Bf5 den bildiğim Wİlko ile Maxiq ayarlarına bakarak yaptım gayet hoşuma gitti. Bf6 da silah çok önemli. Ayarları iyi yaptınmı Pc filan dinlemem vururum. Bence çokta fark yok. Km ye hayatta geçmem kısacası. Benim en büyük sorunum ping maalesef. 41 yazıyor ama çatışma sırası 100 bence. Bazen şarjör boşalttarak adam vurduğum oluyor. Avrupa server seçmeme rağmen yakın çatışmada ping çok zıplıyor. Kısacası Avrupalı zaten 20 ping ile bizden bayağı önde. Yavaş yavaş birkaç silah üzerinde yoğunlaşarak oynayacağım.
Bf5 e arada yine dönüyorum bırakmam zor hala onun keyfini alamadım.Özellikle Underground ı özlüyorum.
_____________________________ -
evet kasma var malesef, hiç olmadık yerde saliselik donmalar meydana geliyor.
Güncel kol ayarları mı hocam? Oyuna gelen güncellemeden sonra kontroller değişti çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 17 Aralık 2025; 17:52:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncel klavye mouse ayarlarını sorsan yanıt veren daha çok olur burada emin ol.
_____________________________ -
Doğru diyorsun ama Sony resmi olarak izin veriyor maalesef. Xim, Apex gibi direkt hile cihazlar kesinlikle engellendi, kullanılmasın da kullanılmasın da normal klavye, mouse bağlayıp oynayana razıyım. Keşke bmyl olmasaydı herkes eşit şartlar oynasaydı gel gör ki konsol konsolluktan çıkalı çok oldu PC gibi oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 17 Aralık 2025; 22:21:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt