Selam arkadaşlar,12 Pro Max ‘te IOS17 genel olarak nasıl ? Özellikle pil durumu .. AirPods Pro 2’nin yeni eklenen özellikleri için ve Watch ‘Taki Snoopy için geçmek istiyorum ama kararsızım. |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (91. sayfa)

-
-
Merhaba
İos 16 da safari de video izlerken ekrana basılı tutarak videoyu ileri veya geri sardırabiliyordum. Fakat ios 17'den sonra yapamıyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mıdır ? Telefon 14 pro max bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gemologgg -- 5 Ekim 2023; 22:58:27 > -
-
Airpods Pro’ya gelen uyarlanabilir gürültü engelleme nasıl bir mantıkta çalışıyor bilen var mı? Sesi kısıp duruyor sürekli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o dediginiz sohbet farkindaligi olmasi lazim. siz konuşunca muzigi kisip susunca 7-8 saniye sonra eski seviyeye getiriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 6 Ekim 2023; 1:7:45 >
yazılım?
-
Düz 12’de gayet güzel çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O özellik ayrı çalışıyor,doğrudur. Konuşmasam bile kulaklık sesini kendi kendine ayarlıyor
Bende bunu merak ediyorum.
Arkadaşlar Selam,
İphone 15 pro cihazımda "telefon" uygulamasında saklama alanı 750 mb gözüküyor, nasıl silebilirim.?
-
İcloud-saklama alani yönet kisimdan silinmesi gerek denedin mi.?
IOS 17 sürümünden IOS 16.6.1 sürümüne dönüş yolu kapanmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 6 Ekim 2023; 13:8:52 >
17.1 beta 2 şu an gayet iyi 16'ya dönüş bence gereksiz kaldı.
-
Bende de 1,15 GB. 14Pro
Rehberin büyüklüğüdür diye biliyordum. Kişilere atanmış fotolar vs.
Evet baktım orada kayıt yok, yoksa silecektim. Yaptığım şey; devamlı aradığım kişilere poster eklemek, bir de mail den gmail hesabını (ordaki kişileri almak için) birkaç kere bağlamaya çalıştım ama olmadı. Sıfırlasam mı acaba
-
-
iphone 13 de resim cektikten sonra resim isleme yapmiyor gibi gorunuyor. cekip direkt resmi actigimizda herhangi bir degisim olmuyor. kalite dususu farkeden var mi cekilen resimlerde?
Klavye kasması
Ahıze sesi kısıklığı devam ediyor mu gıderılmıs mı hocam
resimlerin işlenme yöntemi ios 17 de tamamen değişti ondan ötürü. artık keskinleştirme yapmıyor daha yumuşak fotoğraflar çekiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X