< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (90. sayfa)

-
-
Olabilir ama ios 16da böyle bir sorun yoktu 17de parlaklık barında kaydırma hızı ve hissiyatı değişti bu sorun ondan beri var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulamada son mesajlara gitmiyor direkt en baştan başlatıyor bunun bir ayarı var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkürler deneyeceğim
17.03’ten sonra kilit ekranında wp bildirimine tıklayınca wp açılmıyor.
Her sürümde bazen böyle ufak garip buglar olabiliyor. Şu an 17.0.3 sürümündeyim ve kilit ekranından gelen whatsapp bildirimine girebiliyorum ama yaşadığınız sorun belki de her kullanıcıyı etiketlemeyen bir sorun da olabilir. Denediniz mi bilmiyorum ama cihazı yeniden başlatarak bildirime tekrar girmeyi deneyebilirsiniz.
Denemedim bildirim gelince deneyeyim teşekkür ederim.
Ben çok önemli bir konuyu sormak istiyorum. Bu iOS 17 ile birlikte safariden reklam engelleme programlarına ne oldu? Şuan safariden dh ye giriş yaptım heryer reklam. İnanılmaz kötü hissettiriyor. Bunu farkeden ben miyim? Ayrıca aynı durum İPhone 14 Pro cihazımda da var adblock kullanıyordum. Artık işe yaramıyor. Var mı bi fikri olan
-
15 Pro Max kullanıyorum. Klavyede takılma yavaşlama var gibi.
-
Donanıma telden girmedim hocam hiç denemedim benim telde de adblock yüklü bi denemek lazım
-
iOS 17 ile videoları kaydırarak ilerletme özelliği kaldırılmış. Bu özelliği geri getirmezlerse her gün validelerinin kulaklarını çınlatacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2guyS -- 5 Ekim 2023; 15:29:4 > -
-
17.0.3 geldi yükledik bakalım ne değişecek.
-
Admin nerde ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adguard tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: AlkanExclusive
Bu mesaj silindi.
Merhaba bu güncellemeden önce videolarda ekranın herhangi bir yerinden sağa doğru kaydırdığımızda saniye/dakikayı ileri sarabiliyordduk şimdi olmuyor bir yerden açma şansımız var mı?
-
Nextdns
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X