< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (221. sayfa)

-
-
Bir kere bile pc ye bağlayıp güncellemedim. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Genç arkadaşları uğraşmak için yapıyor sanırım. Çok boş bir şey değmez.quote:
Orijinalden alıntı: hendrickk
Arkadaş şu telefon windows xp mi her güncellemede formatlayıp güncelleyelim,bi çuval paraya bu işkence bu rezillik değmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İOS 16.6.1’den geçtikten sonra bu son (17.3.1 ve 17.4) sürümler pil süresinden yine bi ince makas aldı. Hiç şaşmıyor 😏 17’nin bi yerlerinde uygulamalar dayanana kadar kalmak lazım galiba.(iPhone 12)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 8 Mart 2024; 8:43:40 >
bugun saat 17.00'da ioz 17.4'un battery ve performans testi yayinlanacak bu kanalda, ben guncelleme icin bu kanalin videosunu bekliyorum. su anda 16.6 surumundeyim, iphone 13.
youtube
Thank you so much for watching this channel. This channel is a fan channel that does iPhone iOS testing. with a focus on benchmarking iOS versions. But other odd videos might turn up now and then. Subscribe to this channel for the latest comparisons. FAQ : Q: Why don't you make iPhone 14 / 14 Pro A: I do not yet have 2 identical devices to use, but will get them as soon revenue from the channel permits. Please disable Add blocker software, adds are what makes it possible to for Youtubers like myself to keep making videos, and being able to finance new hardware to test, record videos on. Donations are very welcome also. Click the donate link on the channels main screen.https://www.youtube.com/@iapplebytes/videos -
Ellerinize emeğinize sağlık.
Elinize sağlık, çok teşekkürler 🙏🙏🙏👏👏👏
17.4 güzel olmuş. Şarj olarak büyük bir fark görmedim, telefonlar net hızlanmış
Bu çok işime yaradı valla saol hocamquote:
Orijinalden alıntı: developer.84
Aşağıdaki gibi bir kestirmeyi hazırladım sürekli kullanıyorum isteyen olursa indirebilir. Ana ekrana eklediğimiz widgettan çalıştırıyorum.
Not: Link donanımsal haber uygulamasında direk açmıyor. Kopyalayıp safaride açıp kestirmelere ekleyebilirsiniz.
https://www.icloud.com/shortcuts/b8d7a1dd884343ecbc811a8766b97a62
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Güle güle kullanın arkadaşlar :) Geliştirdikçe güncel halini paylaşırım.
Yıllardır İos 7'den beri kullanıyorum ana sürümler dışında hiçbir güncellemede ne restore yaptım ne de sıfırlama ana sürümlerde yapılması gerekir çünkü hatalar olabiliyor ama ara sürümde hiçbir şekilde gerek yok eskiden ara sürümlerde güzel yenilikler gelirdi şimdi ise sadece bug fix yapıyorlar ara sürümler dediğimiz hadise zaten öyle büyük çaplı güncellemeler değil yemekten sonra gelen tatlı gibi düşünün
-
Yav bu whatsapp cidden sorunlu durup duruken arka plan rengi filan değişti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam wp a yeni renk temaları gelecekti onunla alakalı olabilir mi?
adam nickinin hakkını veriyor
sağolasın..
herhangi bir uygulamaya girdiğimizde otomatik süresiz ekran süresi ayarlayabilir miyiz? çünkü bazı programları çalıştırınca belli bir süre sonra ekran kapanınca upload falan yapmıyor, işe yarar bu özellik olursa tabi
-
Eyvallah hocam :)
Kestirmelerde ayarlanmıyor ama uygulama açıldığında ekran süresi ayarı menüsünü açtırabiliriz. Kapattığınızda da o menü açılır manuel seçim yapılabilir ancak.
-
yapalım, nasıl yapıcaz?
hocam bir de bişey sorucam..ekran kilit süresinde neden url aç ekledin..mantığını çözmek için soruyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 8 Mart 2024; 18:49:50 > -
-
Aynen öle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 12’ye 10 dk kıyak geçilmiş 🤭🤭
-
Hocam kestirmede olmayan ayarlardaki menülere URL şeması ile ulaşabiliyoruz, liste atayım size:
O ayarın menüsünü açıyor.
Mesela konum servisi kapatma kestirmeler içinde yok ama o menüye kısayol ile tek tıkla ulaşabiliyoruz:
Örneğin: prefs:root=Privacy&path=LOCATION
github
ios-settings-urls/settings-urls.md at master · FifiTheBulldog/ios-settings-urlshttps://github.com/FifiTheBulldog/ios-settings-urls/blob/master/settings-urls.md
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi developer.84 -- 8 Mart 2024; 19:3:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X