Hiçbir sorun istemiyorsanız yeni çıkmış bir sürüme atlamamanız gerekiyor. Sezon sonuna kadar stabilleşmesini bekleyip geçilmeli. En az 17.5 gibi mesela. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (112. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bir kişinin kişiselleştirilmiş zil sesi tonunu ''sessiz'' ayarlamak için bir seçenek yoktu. İOS 17 de bu seçenek gelmiş mi çok merak ediyorum? Lakin ios'un en büyük eksikliği gibi geliyor bana. Bazı kişiler arayınca ses çalmasın isteme şansımız yok.
-
17.1 i de anında indirdim belaya hemen dalarım :) Neymiş hemen yüklemeyin ios 18 gelsin öyle yükleyelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 27 Ekim 2023; 10:25:47 > -
Zil sesi mağazasından “sessiz”-“silent” diye arayıp indirebilirsiniz. Sessizliğe para vermiş oluyorsunuz 😉 ama kişiye atayıp dediğinizi yapabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl anladınız hocam?
Daha önce ses seviyesi kulaklıkta düşük olan şarkılarda biraz yükselmiş ses
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 27 Ekim 2023; 11:57:7 >
-
-
Çok iyi hocam arka planda uygulama yenile ayarınız kapalı mı? Bende açık ama çoğu uygulamayı kapattım. Bir de bluetooth sürekli açık saat bağlı onlar da bu kadar fark yaratır mı bilemiyorum. Yanıtınız için de teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaxhiaN -- 27 Ekim 2023; 12:41:22 >
1.49 liraya sessizlik satın almakta varmış 😂😂 hiç aklıma gelmemişti ama sistemde seçeneği olsa daha iyi olurdu teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arka plan kapali hocam bende. Ben onu anlamiyorum. Kapalida olsa acikta olsa bildirim geliyor. Bence bide kapatip deneyin cok etkisi oluyor, bildirimleride etkilemiyor. Saglicakla kalin.
Teşekkürler hocam deneyeceğim iyi günler
Bu fiyata “sessizlik” gayet iyi 😊 hele İstanbul’daysanız. Rica ederim..
Bu konuya abone olmadığım halde bildirim geliyor?🤔
Link, Resim felan var mi Hocam? Ben bulamadim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 27 Ekim 2023; 15:44:55 >
iOS 17.2 beta1 hala aynı. 😁
-
Siz çok yanlış gelmişsiniz. Konuyu da hiç anlamamışsınız.
Not : Iphone 4, Iphone 7 Plus, Iphone 11, Iphone 12, Iphone 13, Iphone 14 Pro spor...
-
10 senelik kullanicisiysaniz bu kadar basit bir seyi bize sormaniz ilginc degil mi? 1 yillik ios kullanicisiyim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X