< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3D21C84CE -- 31 Aralık 2023; 14:12:5 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (54. sayfa)

-
-
eyv
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
World eko ile deneyip tecrübe eden var mı? 10000/1000 i
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendi soruma cevap vereyim:
Evet 2 ay erteleme de seçseniz o anki puan kampanyasından faydalanıyorsunuz.
-
World nakit karta özel %10 toplamda 300₺ indirim!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
SMS için uzun no da benden gelsin, denendi, sonuç başarılı
05327524434
Worldpayde göründü mu sms sonrası. Başarılı olduğunu nereden anladınız. Yanıt sms otomatik geliyor ama kazanım olduğunu gorebildiniz mi
SMS geliyor daha nolsun, bu kartın kampanyaları uzun zamandır yoktu ama öncesinde de hatırladığım kadarıyla world mobil app inde görünmüyordu ztn.
Sms otomatik geldi ama kampanya geliyor mu önemli olan orası:)
kampanya sms öncesinde yada sonrasında uygulamada görünmüyorsa kampanyanın takibini nasıl yapacağız sayaç işledi mi işlemedi mi bilmeden kullanılmaz ki, riske girerim diyen için denemeye değer ama uygulamada görünene kadar ben kullanmam şahsen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Eko kart için kampanya olayı bitti mi ? Geçen ay Yemeksepeti ve Opet için denedim saymadı. Bugün Petrol Ofisi için denedim yine saymadı.
-
Kampanya şartlarını okumadan işlem yapmayın. Bazı kampanyalara eko kartlar dahil edilmiyor. Petrol ofisinde de dahil edilmemiş baktım şimdi.
Ekoya bağlı gold/platinum/adios falan alabilirsiniz aidatsız.
-
anında yatıyor, hepsipay yükleme yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 3 Ocak 2024; 11:53:52 > -
Teşekkürler dostum. Önceki zamanlarda böyle değildi. O yüzden geçerlidir deyip işlem yapıyordum :)
Vadesiz hesap ve kredi kartı var fakat TL Card yok; istenirse bir avantajı olur mu ? Onun ayrı kampanyaları falan oluyor mu Bonus Paracard gibi ?
evet oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
troy kartta worl gibi alışverişte taksit yapıyormu arkakaşlar aidat ücreti nedir kendi sitesinde bişey yazmıyor
Başvurdum, Platinum TL Card gelecekmiş. Umarım işe yarar kampanyalar çıkar.
-
Eko ve adios var..
Adios a aidat ödüyorum
Çözümü var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X