Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (822. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: hirikus , vdvd , Engineer_5454 , berkolo88
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 9 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü6 Mobil
5 sn
53.275
Cevap
1.387
Favori
3.535.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 820821822823824
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben bir fark göremedim. Toros paket hala ₺2.395.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talkoc T kullanıcısına yanıt
    Kampanya yapar indirir . Amazon gibi yüksektende çakıyor aşağıdanda dengeliyor işte.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar..

Instagram’da gigastore olarak ve gigastore.com.tr websitemizden bir süredir yurtdışından ithal ettiğimiz aksesuarlarımızın satışı mevcuttur. İstanbul’da olanlar ürünleri gelip görüp deneyerek satın alabilirler. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Arkadaşlar merhaba, teslayı ilk aldığımızda %100 yapmak gibi bir durum varmı pil sağlığı açısından ilk sarj için

• orchidem O kullanıcısına yanıt
    Benim aracım 46 dolulukta geldi ve 7 km deydi aldığımda pek umursamadım o an fakat şuan bi kıllandım ancak gözüme çarpan bi durumda olmadı araçta sizinkiler kaç kmdeydi?

• Ayrıca son olarak merak eden arkadaşlar için açıklama yapma gereği duydum performance modelin süspansiyonlar 320 deki adaptif m süspansiyonun sport modu kadar sert değil 21 jantlara rağmen ben başarılı buldum açıkcası

• Mk1234.a M kullanıcısına yanıt
    Benim araçta 7km de geldi.. 29 doluluktaydi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyaz koltuk icin beyaz kılıf kullanan var mi arkadaşlar nereden temin edebiliriz bulamadım nette..

Aksesuar fiyatları çok fahiş fiyata satılıyor bu arada.. aliexpress de bile durum ayni.

5 koltuk Beyaz kilif 2000tl +245tl vergi + kargo aliexpress te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orchidem -- 1 Ekim 2023; 8:29:35 >
  • Bende aracımı dün teslim aldım.
    6 km de idi %38 şarj ile aldım . Hepimize kazasız keyifli sürüşler.

• jratmaca41 J kullanıcısına yanıt
    Dün teslim aldim bende ara ara az çıktığını farkettim kronik bir sorun mu acaba ?

• Fiyat değişimi oldumu şimdi anlayamadım!

• Mk1234.a M kullanıcısına yanıt
    %100 yaptığınızda yüzde %95’e ininceye kadar frenlemeden gelen sarjı kullanamıyorsunuz bununla ilgili uyarı da çıkıyor araçta. Onun için %95 üstü tavsiye edilmiyor. Tek haneli sayılara da indirmemeye çalışın sarjı. günlük %80, uzun yola çıkacağınız zaman %95 ideal.

• jratmaca41 J kullanıcısına yanıt

2-3 gün önce İstanbul'da ilk yoğun yağış olduğunda 15-20santim derinliğinde bir suyun içinde akıntıya karşı sürdüm 2-3 dk kadar. Sonra bir afedersiniz iyi aile çocuğu önüme kırınca kornaya abandım :) sessiz film gibiydi, hiç duymadım, camı açınca otoparkta denediğimde gelen ses ise bildirim sesi gibi :). Yabancı forumda Tesla servisin cevabı, bekleyin geçer olmuş. Bir gün sonra biraz topladı, ikinci gün yine canavar oldu. Sanırım ufak bir tasarım hatası var.

• Şunu demek istiyorum ilk aldığım zaman 100 e kadar doldurmadım zaten 46 civarıydı 60 a kadar sarj edip devam ettim. İlk sarj için 100 e kadar doldurmadığım için bir zararı veya batarya için bir adaptasyon problemi yaşarmıyım ?

• sHiM kullanıcısına yanıt
    Hazır stokta var diye Ben de dışı kırmızı içi beyaz aldım ama bizim bebekler icinden gececek.. yeni alıp da aracını change etmek isteyen varsa haberleşelim 😊😊

• Tesla Sangay fabrikasından güncellenmiş Model Y üretimine başlamıs, beklediğimden hızlı oldu ama ufak dokunuşlar gördüğüm kadarıyla Model 3 gibi tam bir güncelleme olmamış.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025
    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025teslaratı
    Tesla rolls out Model Y update with ambient lights and new wheels in China
    https://www.teslarati.com/tesla-model-y-ambient-lights-new-wheels-update-china
  • mkadayifci M kullanıcısına yanıt

Tesekkurler cevap icin bugun daha iyi sanki korna hangi forum paylasabilir misiniz ?

• Makyajlı görseller düşmeye başladı MODEL Y

• nurullahkrks N kullanıcısına yanıt
    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• nurullahkrks N kullanıcısına yanıt
    Dün yazdık bugün görseller düşüyor :) Model 3 sonrası Model Y değiştirmemesi saçma olur. Model Y ön kısmı değişirse iyi olacak.

• 
Sayfa: önceki 820821822823824
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.