Ben bir fark göremedim. Toros paket hala ₺2.395. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben bir fark göremedim. Toros paket hala ₺2.395. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orchidem -- 1 Ekim 2023; 8:29:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2-3 gün önce İstanbul'da ilk yoğun yağış olduğunda 15-20santim derinliğinde bir suyun içinde akıntıya karşı sürdüm 2-3 dk kadar. Sonra bir afedersiniz iyi aile çocuğu önüme kırınca kornaya abandım :) sessiz film gibiydi, hiç duymadım, camı açınca otoparkta denediğimde gelen ses ise bildirim sesi gibi :). Yabancı forumda Tesla servisin cevabı, bekleyin geçer olmuş. Bir gün sonra biraz topladı, ikinci gün yine canavar oldu. Sanırım ufak bir tasarım hatası var. |
Tesla Sangay fabrikasından güncellenmiş Model Y üretimine başlamıs, beklediğimden hızlı oldu ama ufak dokunuşlar gördüğüm kadarıyla Model 3 gibi tam bir güncelleme olmamış. Tesla rolls out Model Y update with ambient lights and new wheels in China https://www.teslarati.com/tesla-model-y-ambient-lights-new-wheels-update-china |
Tesekkurler cevap icin bugun daha iyi sanki korna hangi forum paylasabilir misiniz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |