Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ! (499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fuuby , DeJaVu7887 , DeJaVu7887 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.980
Cevap
219
Favori
751.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
97. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen. Kullanmak mantıklı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kronik mal satıp üstüne arkasında duramayan bir firmamsı. Neyse YT ve Shorts'ta görünce ararlar ama iş işten geçmiş olur. Güzel bir video yapalım bununla alakalı. Zaten içerik çok her yer şikayet dolu.

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ!

• Arkadaşlar olur da realme tekrardan ücretsiz ekran değişimi yapacak olursa ve benim mesajım aklınıza gelirse bana özelden bildirmeniz mümkün mü? Artık cihazımda 4. Yeşil çizgiden sonra kullanmakta çok zorluk yaşamam ve bu şekilde bir telefon kullanmamdan kaynaklı sosyal statütümü de etkilediğinden artık bu cihazı kullanmayacağım. Eşime yeni bir cihaz alarak bende onun Samsung cihazına geçmeye karar verdim. Düzenli takip ettiğim bu sayfayı daha sık kontrol etmem sanmıyorum. Daha da macera aramam realme oppo grubunda. Bilindik markalara devam. Resmen kronik olan bir sorunda bu kadar duyarsız kalan bir firmanin çöp poşeti bile kullanılmaz.

Zamanında Lg v10 aldık anakart hatası vardı ve globalde kabul gördü. Garanti bitmeden bozulunca tamir ediyorlardı. Benim garanti bitti 2 ay sonra bozuldu ve tamir için para istediler.

Doğrudur hocam ama size yapmadığını başkasına da yapmamıştır firma. Bunlar garanti dışı belli bir zümrenin sorununu ücretsiz hallederken geri kalana Kemal Sunal'ın filmindeki gibi sen gelme ulan ayı muamelesi yaptılar. Böyle teknik destek olmaz. Ya sizin LG gibi yaşanan sorunda kimseye destek vermez yada bunu kronik bir sorun kabul edip garantisi biten cihaza bir desteğe başladıysa bunu bu cihazda son kullanıcıya kadar devam ettirir. Neyse 2.5 sene güzel hizmet etti cihazdan son derece memnundum. Bu sorun olmasa bi 2.5 senesi daha vardı bende. Hayırlısı artık

• ücretsiz tamir konusunu ben paylaşmiştim. Ben ilk aradığımda tavırları oldukça iyiydi şimdi niye böyle U dönüşü yaptılar anlamadım. Forumda paylaşınca yoğun talep oldu demek ki. Yaptiramayan arkadaşlari anlıyorum çok kötü bir durum. Benim de ilk çizgi çıkınca şok oldum o şekilde kullanmak mümkün değil zaten.
    Yine de telefonu değiştirmeyi düşünüyorum performans konusunda bir sorun yok ama full şarjla 2 saat ekran süresi alıyorum. Ne oyun oynuyorum ne de sosyal medya falan da yok pek sadece youtube chrome falan full wifi kullanıyorum. Hızlı sarj öldürdü bataryayi.

Şirketin bu tavrından dolayı şikayet vara şikayet girin mutlaka en azından tepki gostermis oluruz. Alacak insanlar için fikir olur. Kimseye de realme tavsiye etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şikayetvara yazdım az önce de Cimer'den sanayi teknoloji bakanlığına yazdım. THH ile bir şeyler deneyeceğim. Farklı bir forum sitesinin yöneticisine yazdım belki o da video yapar. Ek olarak ben de ağır bir video yapacağım "NEDEN REALME ALMAMALISINIZ" tarzında. Biraz hukuki olayları araştırayım ondan sonra gerçekleştireceğim. Sorun ekranı değiştirmek değil ekranı değiştirsem zaten o ekranı da bunlar yaptığı için aynı şekilde kronik hasarlı olacak. Her sene ekran değiştireceksek işimiz var. Belki bir haftada gidecek, bilemeyiz. Kişisel olarak bu firma bana dolandırıldığımı hissettirdi.

• Ticaret bakanlığına yönlendirmek üzere ortak bir cimer başvurusu yapabiliriz arkadaşlar. X sosyal platformunda üyeliği olan Bekir Kaplan Bey'i de alintilayarak paylaşım yapılabilir. Kendisi tüketici konularında gayet ilgili paylaşımlarını görüyorum genelde...
    Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ!

• Arama kaydıyla alakalı kullanıcılardan yardım rica ediyorum. Samsung gibi bölge değişimi vs. yapılıyor mu telefona? root ya da rom gibi yüklemeler de yapabilirim eğer çağrı kaydı seçeneği eklenecekse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DeJaVu7887

Arkadaşlar merhaba, ekranda cizgi çıktığı için ekran değişimi yapılan cihazlarda aynı sorun tekrar yaşanıyor mu? Bilginiz var mi?

Yok mu arkadaşlar tekrar aynı sorunu yaşayan?

• Bendede ekrana yeşil çizgi geldi arkadaşlar,bir ara gelip gitmişti önemsememiştim,şimdi kalıcı geldi.. Mail ile şikayet ettim bakalım ne cevap gelecek ama red gelirse thh mahkemeye filan verelim,böyle saçmalık olmaz.

Benim ekran ücretsiz değişti geldi. Daha 1 2 hafta oldu kullanalı. Şuan sorun yok. Bir daha olmaz umarım.

hocam yüksek ihtimalle bizim kullandığımız kadar bir zaman geçtikten sonra çıkıyor olabilir. Yani ortalama 1.5-2 yılı bulabilir.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.