Lan mangalarını okumak var da çok masraflı iş o. Hele dolar bu kadar yüksekken girilmez o işe. İnternetten okumak da aynı tadı vermiyor.
quote:Orijinalden alıntı: U Mad Bro? quote:Orijinalden alıntı: swat57 http://forum.shiftdelete.net/anime/232142-hellsing-ova-9-resmi-tarih-belirlendi.html Sanırım gerçektende tarih tahmin ettiğim gibi 15.2.2012. 2012 ne demek ya?! Son OVA 8 zaten 2009 da çıktı, 2 yıldır bekliyoruz. Artık sıkmaya başladı Hocam yapma allasen. Ova 8 daha bu sene içinde nisan da falan çıkmıştı.
quote:Orijinalden alıntı: swat57 quote:Orijinalden alıntı: U Mad Bro? quote:Orijinalden alıntı: swat57 http://forum.shiftdelete.net/anime/232142-hellsing-ova-9-resmi-tarih-belirlendi.html Sanırım gerçektende tarih tahmin ettiğim gibi 15.2.2012. 2012 ne demek ya?! Son OVA 8 zaten 2009 da çıktı, 2 yıldır bekliyoruz. Artık sıkmaya başladı Hocam yapma allasen. Ova 8 daha bu sene içinde nisan da falan çıkmıştı. Hocam ne yapayım, çok sinirlendim Çok geç çıkarıyorlar. Sanırım kafam o ara başka yerlere gitti 2009 yazmışım. 27 temmuz 2011 de çıkmıştı doğru
quote:Orijinalden alıntı: Necochea Hellsing'in animesinden sonra izleyeceğim neleri var? OVA serisi var senede bir bölüm çıkıyor ve insana çok farklı duygular yaşatabiliyor.
quote:Orijinalden alıntı: DonCorleone^^ quote:Orijinalden alıntı: Necochea Hellsing'in animesinden sonra izleyeceğim neleri var? OVA serisi var senede bir bölüm çıkıyor ve insana çok farklı duygular yaşatabiliyor. teşekkürler dostum bunların altyazıları mevcutmu acaba?
quote:Orijinalden alıntı: Necochea quote:Orijinalden alıntı: DonCorleone^^ quote:Orijinalden alıntı: Necochea Hellsing'in animesinden sonra izleyeceğim neleri var? OVA serisi var senede bir bölüm çıkıyor ve insana çok farklı duygular yaşatabiliyor. teşekkürler dostum bunların altyazıları mevcutmu acaba? Olmaz mı. Yerinde olsam bir dakika bile kaybetmeden izlemeye başlardım böyle bir zevk yok. Malum sitelerden rahatlıkla indirebilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: swat57 Hellsing ova 9 trailer sızdı beyler. Captain Icariot'un kafasına çok cool sıktı. andersona sıktıysa bi işe yaramaz ama yumiye sıktıysa gitti
quote:Orijinalden alıntı: [TR]Collector En sonunda sanki Alucard'ın patlattığı andersonun kafasıydı İsa ya saplanan çivi vardı üzerinde. O Anderson'ın kalbiydi.
quote:Orijinalden alıntı: swat57 quote:Orijinalden alıntı: [TR]Collector En sonunda sanki Alucard'ın patlattığı andersonun kafasıydı İsa ya saplanan çivi vardı üzerinde. O Anderson'ın kalbiydi. trailerda bile baba spoiler var
quote:Orijinalden alıntı: umutum9 tv animesinde integranın kiz olduğunu 7. bölüme kadar anlmadım Yok artık