Şimdi Ara

Hellsing (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
3
Favori
45.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten uyuz bir durum, sanırım ova serisi 10 bölümden oluşuyor ve bunlar çok yavaş yayınlanıyor.Ayrıca bu yeni bölümde alexander anderson'ı öldürmesine kıl oldum
  • Yahu ova 7 ye kadar soluksuz izledim resmen sonra ovaların 6 ay aralıklarla çıktığını duydum yuh dedim ya simdi ova 8 çıksa bile diğeri kim bilr ne zaman cıkar
  • Bir an ova 8 çıktı diye o kadar sevinmiştim ki :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Gerçekten uyuz bir durum, sanırım ova serisi 10 bölümden oluşuyor ve bunlar çok yavaş yayınlanıyor.Ayrıca bu yeni bölümde alexander anderson'ı öldürmesine kıl oldum

hangi ova'da ölüyor anderson ?
  • Çıkıcak ova 8'de :(
  • amma uzun tutuolar bu ova larin aralarini yahu
  • hala yok dimi ova8
  • 3.cü ova 3 saat 27 dakka sürüyomuş daha offical sitede yayınlanmadı ama tester tarzı görevde olan biri izlemiş ve açıklamadan hemen hemen herkesin beklediği şey olduğunu söyledi
    alucard alexander ve diğerlerini yiyip bitiriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 11 Aralık 2010; 21:15:13 >
  • Spoiler kullanmayı bilmiyorsanız forum kullanmayın.

Mesajı alan aldı.
  • Türkçe manga istiyorsanız v-team mangaya bakın.73 bölümünü çevirdiler son 20 bölüm falan kaldı
  • Animesini çekmeye başladım inşallah güzel çıkar...
  • DN ıle bırlıkte Hellsıng'ten daha ıyı bır anıme görmedım malesef. ızledığım tüm anımelerı beğendım neredeyse. Ama Hellsıng bır başka...

Bır de Alucard herhalde tüm japon anımelerınde kı en karızma karakterdır. Rakıp görebıldığım karşısına koyabıldığım tek kışı Dante. Ama onla bıle kıyaslarken bu ukala,soğuk kanlı, vahşı ve espırılı karakterı bır adım öne çıkarıyor
  • ovalarını bitirdim bugün 8. yi heyecanla bekliyorum kısa zamanda çıkar umarım.
  • 1 sene olmuş nerdeyse hala 8.bölüm çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyavuzz61

Animesini çekmeye başladım inşallah güzel çıkar...

öyleler zaten..x)
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

ovalarını bitirdim bugün 8. yi heyecanla bekliyorum kısa zamanda çıkar umarım.

8ın traılerını ızledım. resmen hardcore olmuş. en ıyı hellsıng bölümü gelıyor gıbı
  • Spartacus , Misfits'i daha bitirmediğim için daha başlayamadım Hellsing'e...

Ama birkaç sorum var şu anime ile manga rasındaki fark nedir...ova nedir? Ben sadece 13 bölümlük anime serisini indirdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

ovalarını bitirdim bugün 8. yi heyecanla bekliyorum kısa zamanda çıkar umarım.

8ın traılerını ızledım. resmen hardcore olmuş. en ıyı hellsıng bölümü gelıyor gıbı

aynen umarım en kısa zamanda çıkar dehşet bi bölüm olucak gibi
  • Cevaplanan konularım arasında bu konuyu her görüşümde 8. ova geldi heyecanıyla giriyorum Çıksın artık ova 8
  • yok mu daha ova 8 bi tarih bilen falan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.