< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (646. sayfa)

Giriş
-
vodafoneye online geçmiş olan var mı? bu ay olan 132 liralık kampanyaya kaydoldum artık kurye gelme tarihini daha fazla erteletmiyor şuan taahütün bitmesine 40 günüm var. ortalama kaç günde hat taşıma olur bu işi biraz daha uzatma şansım var mı?
-
telekom sacma sapan seyler yapiyor, son ay olmasina ragmen cayma bedeli yansitip en son cayma bedelini bile soylemiyordu gizliyordu musterilerden.
yansitilan caymayi da iade almak icin btk’ya sikayet edip geri alanlar vardi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
taahhüt bitince geçmek en güzeli , son fatura kesilince artık
-
-
Hocam merhaba taahhüt um e 2 gün kala turktelekom dan turkcell e geçtim. 350 tl turktelekom taahhüt bedeli çıkarmış birde yeni ödediğim faturaya bir fatura daha göndermiş. Müşteri ile taşımadan önce görüştüğüm de cayma bedeli çıkmayacak dedi ama şimdi otomatik çıkmış ödeyeceksin mecbur diyor. Belki yanlış bilgi verdiler diyor. Konuşma tarihi saati istiyorlar nersen bulacaksam ne zaman aradim bilmiyorum. Nereye şikayet edebilirim ? Şuanda 630 lira haybeye para çıkartmışlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
daha önce 300 liraya 1 GB internetli tarifeler teklif eden Vodafone, son ayima girince teklifleri guncellemis. 20 GB'lik paketten devam etmek en mantiklisi gibi duruyor su an.
bu da mevcut tarifem:
-
08509010979 numaramdan arandım. Türk Telekom 60gb Artı sınırsız sosyal medya YouTube Instagram mesemger Spotify... 410TL dedi. Aslında iyi gibi.. Düşüneceğim dedim..
sizce nasıldır? yoksa uckaat mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PEAKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
Türktelekom Kampanya için 0850 numaradan aramaz .UCKAAT
-
Vodafone da FATURALI YENİ HAT alırken, yeni hat ücreti alınıyor mu (peşin yada tarifeye aylık ek olarak)
-
Türk Telekom faturasiza geçince 3 ay 50 GB 1000 dk hediye yazıyor. 3 ay paket almadan bu hediyeyi kullanabiliyor muyuz deneyen var mı
Evet
6 ay da var onuda kullanabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu göremedim o hangisi
www.selfy.com.tr
Selfy 6 Aylık 100 GB Paketihttps://www.selfy.com.tr/yeni-musteri/faturasiz-paketler/Selfy-6-aylik-100gb
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
52 gb 370 tl şu zamanda çok çok iyi alınır
sözde turkcell hediyesi bile paralı
https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659
ilk sayfayı okuyun bilgiler mevcut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X