< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (631. sayfa)

-
-
Sağolasın hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İkamet şartı yok İzmir'de bulunan herhangi bir Türktelekom bayisine gidip geçebilirsiniz.
-
Turktelekom faturalıdan faturasiza online geçilebilir mi yoksa bayiden mi oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pemaxs -- 22 Temmuz 2025; 13:3:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MH ile geçilebilir
Bölgesel olabiliyor.
-
Arkadaşlar Türkcell ve Türk telekom arasında kaldım. Paycell ve vodafone payi aktif olarak kullanıyorum. Eğer Turkcellde kalırsam şimdi öde faturana yansıt vb gibi tüm kampanyaları kullanırım. Onun dışında da vpay ve paycellde anonim kampanyaların hepsini kullanıyorum gibi düşünün. Sendikamızın kurumsal hat anlaşması varmış ikisiylede. 60 gb paketleri Turkcellde 480 tl, Türk telekomda 220 tl . Türk telekomda durursam yine paycell kullanırım tüm kampanyalardan yararlanamasam da. Annemin hattı türk telekom çekim sıkıntısı yaşamıyor.
Sizce hangisi diğerine göre daha karlı oluyor acaba
-
Fiyat?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1190₺
Arkadaşlar merhaba, turkcell faturalı taahhütüm 27 gün sonra dolacak, turkcell şuan için cazip bir teklif sunmuyor
sanırım şuan için en cazip taşıma fırsatları turk telekomda [ bulunduğum ilçede vodafone zayıf çekim kapasitesinde ]
Var mı önerebileceğiniz bir paket, veya yeniden caip turkcell için git gel yapmam mı gerekiyor
Türk Telekom faturasız da 3 ay geçerli ücretsiz tarife var ona geçin derim. Ben geçiş yapacaktım Vodafone dan. Geçenlerde 2 gün geçerli 130 liralık tarife geldiği için ona geçiş yaptım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Teşekkür ederim hocam, bahsettiğiniz paket şu görseldeki mi acaba
arkadaşlar boşta duran bİr hattım var sİzce en uygun hangİ operatör. kullanılmayacak
-
bimcell
Evet hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar pttcell den taahhüt bittikten sonra faturasiza geçsek ordan turk telekom a gecebiliyormuyuz?
-
Turkcell kontratım bitmek üzere. Hattı aşka bir şebekeye taşıyıp akabinde bir hafta içinde tekrar turkcell e taşıma imkanım var mı
Evet,baska yere tasirsiniz sonra o hat acilinca tekrar turkcele.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X