Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (493. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.042
Cevap
729
Favori
1.099.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #34
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hep bunlar dıjj güçler yüzünden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepeer39

Türk Telekom yeni tarifeler geliyor. Fiyatlar gecen yila gore uçmuş. Gerçi bu ülkede ne uçmadı ki

milletin vergileriyle maas alan ceo efendinin “sudan ucuz” tarifeleri bu demek…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 2 Ekim 2024; 20:8:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vodafone şehre özel tarifeler devam ediyor mu?

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Maalesef bu sekilde. Sanirim kotalari dolduramama gibi bir durum yok su anda. Ben kisisel olarak ay sonuna dogru yildizli tarifelerin gelecegini dusunuyorum. Bu paketlerle nabiz yoklayacaklar bence talep olmazsa fiyatlari asagi cekecekler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt
    Vay be bu ne inat, 60 GB kotaya kadar gelmişler, hala bir sınırsız mobil internet veremediler.

Yap sınırsız 1000₺ küsür, almazsam mevcut hattımı da cayma bedeli ödeyip kapatmazsam neyim.

• Insanlar abd de avrupa da 40 50 dolar ya da euro ile hersey sinirsiz olarak kullaniyorlar ayrica son model iphone u neredeyse bedavaya aliyorlar biz ise burda nelerle cebellesiyoruz. Cografya kaderdir de cografyani yonetemeyenleri secmekte kader oldu artik.

Fiyatlar facia.Türk telekom böyleyse Turkcelli hiç düşünemiyorum.Vodafone da geri kalmayacaktır bu 2 liden.Yurt dışında yaşayan kuzenim Türkiyeye gelince operatörlerin paket fiyatlarından şikayet etmişti.Acaba buna ne diyecektir?En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) Yurt dışına göre ciddi anlamda kazıklanıyoruz.

Bir de taahhütsüz fiyatları iki katı olarak yazıyorlar ki yanına, taahhütlü fiyatlar makul görünsün, herkes taahhüt versin diye. Tam çakallık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 3 Ekim 2024; 2:37:13 >
  • Serciey kullanıcısına yanıt
    cakal tarifelerine hos geldiniz:

taahhutlu “sudan ucuz” fiyat, taahhutsuz sudan pahali fiyat

• En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

• Vodafone twrifem ay sonunda bitti bugün aradılar 18gb 2bin dk,150 lira teklif sundular kabul ettim.
    En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

• anto0707 A kullanıcısına yanıt

çok iyi hocam... Vodafone aklımı çeliyor ama geçişlerde uygun paket yok maalesef. Faturasız için de önce geçiş yapmanız sonrasında uygulamada vereceği teklifleri değerlendirmeniz lazım diyorlar.

• mf.kaya M kullanıcısına yanıt

Geçen hafta atmışlardı 250 teklif etmişlerdi, başka operatöre geçeceğim pahalı teklif dundunuz demiştim bu teklif gelmeseydi bimcell e geçip kampanya olmasını bekleyecektim.

onlar mı aradırlar siz mi arayıp söylediniz, sizle aynı paket 164 liradan kullanıyorduk taahhüt bitti en ucuz teklif 440 liraya 25gb sunuyorlar aradım o kadar dil döktüm başka yok diyorlar, geçen sene kayıt bıraktırmıştım daha uygun teklif için dönüş yapın diyerek zar zor yaptırmıştım bu paketi ama şimdi onu da yapmıyorlar

• Redli müşteri 20 plus tarifemin 1. Dönem kampanyası 3 gün sonra doluyor. 2. Dönem hangi ücret üzerinden devam edecek acaba bilgisi olan var mı?
    Diğer hatta 45₺ den 55₺ ye çıktı 2. Dönem kampanyası. Red tarifelerinde de cüzi bir artış mı olur acaba?
    Şuan vergi dahil 111₺ ödüyorum.
    En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsTraLL -- 3 Ekim 2024; 17:44:35 >

Hocam katakulli olmasın..Banada aynı tarife aynı fiyatla çıkıyor..Ama ilk 3 ay 150 lira sonra 9 ay 250 lira..

• AsTraLL A kullanıcısına yanıt
    Eşimin hattınında son 3 günü. Kırmızı 16 gb gibi bi ismi vardı. Fiyatı 1.dönem 106 tl den 2 dönem 191 olarak devam edecek diye msj geldi.
    Forumda biri de son faturanın en altlarında 2.dönem fiyatı yazıyor demişti

Benim de gelecek ay doluyor taahhüt. Aynı paketi bugün 310tl olarak önerdi sistem

• u_g_o_189 kullanıcısına yanıt

Bende müşteri hizmetlerini aradım mesajı okuyun dedi. Fiyat yazmıyor dedim. Aynı fiyat üzerinden devam edecek dediler.

• gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

Özellikle sordum 12 ay mı 3 ay sonra farklı mı diye? 12 ay 150 artı vergiler dedi.

• 
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.