< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (653. sayfa)

-
-
60 gb üstü en ucuz paket ne kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Evet sıfır hat taşınmaz bimcell den sıfır hat aldım o taşınmaz, Türk Telekom faturasız 50 gb hoş geldin kampanyası na geçiş sonrası istediğin zaman tasiyabilirsin ben onu kastedmistim hocam
Orası ayrı tabi istediğin zaman tasiyabilirsin ama cayma bedelini göze alarak,hele hele taahhüdün son ayları katlıyor maşallah😁
Hangisine kardeşim Türk Telekom faturasız 50 GB hoşgeldin paketine mı diyorsun .Ben Vodafone iki hattımı bu pakete taşıdım bir hafta içersinde tekrar Vodafone a geri döndüm.Turk Telekom faturasız 50 GB hoşgeldin paketi 3 ay ücretsiz sonra başka bir paket alman gerekliymiş,ya da başka operatöre geçiş yapabilirsin
Taşınma için Sonuna kadar bekleyecek aboneler
-
-
Hocam bunları nasıl yapabilirim. Hepsi cazip geldi bana.
-
7 agustos ta vodafone a tahhut verip bir pakete gectim 20 gun oldu. simdi hattımı turk telekom a tasısam cayma bedeli cıkar mı?
-
Vf yamındaya gitin orada cayma bedeli yazar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynı paket (20gb 1000dk 250sms);
200tl turkcell
182 tl vodafone
155 tl Türk Telekom
eğer gsm firmaları bu tarifelerden boyutlarına göre kar sağlıyorsa, aynı tarifeye şimdiye kadar daha fazlasını ödeyenlerden kazandığını/karını siz düşünün!
ben bir kez köylü kurnazlığı ile yakalandım, ikincisine tövbe ettim.
quote:
Orijinalden alıntı: alper_love
Vf yamındaya gitin orada cayma bedeli yazarKendim icin gibi yazdım ama aslında bir akrabam adına soruyorum. 7 agustos ta vodafone 415 tl ye 15 gb lık bir pakete gecmis. Ben de ona TTkom a gecmesini yukarıdaki gibi 150 tl ye cok daha hesaplı olacagını tavsiye ettim. Kendisi yanımdayı acıp cayma bedeline bakmayı beceremiyor. Daha 20 gun once taahhut verip gectiginiz bir paketi bırakıp numara tasıma yaparsanız yuksek mi yoksa dusuk bir cayma bedeli mi cıkar?
-
Telekom gecen sene 600 e verdigi tarifeyi bu sene enflasyona ragmen 400 e verdi. Ettikleri kar akilalmaz
Hocam beceremiyorsa bayiye sosun müş.hiz arasın
quote:
Orijinalden alıntı: ylgznaynı paket (20gb 1000dk 250sms);
200tl turkcell
182 tl vodafone
155 tl Türk Telekom
eğer gsm firmaları bu tarifelerden boyutlarına göre kar sağlıyorsa, aynı tarifeye şimdiye kadar daha fazlasını ödeyenlerden kazandığını/karını siz düşünün!
ben bir kez köylü kurnazlığı ile yakalandım, ikincisine tövbe ettim.
Türk Telekom dengesiz çekim politikasını düzeltmediği sürece, Vodadone da mobil internet hız düşüklüğü sorununu çözmedikçe çok kan kaybeder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X