< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
580 tl bimcell |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ankarada ikamet ediyorsan enerjisa tarifesine geç hocam. Kampanya devam ediyor mu bilmiyorum ama. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok hocam ikametgah yetiyor. Geçen hafta Ankara da ni arkadaşım geçti. Kampanya devam ediyorsa geçin bence. Her enerjisa şubesi yapmıyor bir kaç tane gezmek gerekebilir. İstanbulda var mı bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İkamet İstanbulda mı? İmza falan alıyor olabilirler hocam ben kendim yaptırmadım arkadaşım gitti. Ama taahhüt imzalanıyor zaten. Konu hakkında ayrıntılı bilgim yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşım kendi hattını taşıdı yani onu demek istedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son 13 gün diyordu sitede. |
Geçmek isteyen acele etsin o zaman bu fiyata tarife kalmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 12 Ocak 2024; 8:56:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 12 Ocak 2024; 9:0:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |