Bildirim
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (138. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü,
1 Mobil

74 oy
Öne Çıkar

12. Sırada
bugün en iyi #5
Giriş
-
Hangi operatör den istiyorsunuz hocam, bütçeniz nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buna geçin, blöf yapın sonra da hocam.
Anlamadım neden geçtikten sonra blöf yapacağım
Anladım hocam sağolunda böyle bir şeye ihtiyacım yok maddi gelirim iyi çok şükür iki paket sigara parası inecek diye böyle şeyler yapamam
Nasıl istiyorsanız
Taahhüt bitimine 16 gün var 3-4 güne geçersem 12 gün falan kalmış oluyor ceza falan ödermiyim onu düşünüyorum bitime son ay kala istediğimiz operatöre geçebiliyorduk diye biliyordum aklımda öyle kalmış güncel hali nasıldır bilginiz varmı
30-31 günden aşağı olduğunuz için yani bir aydan aşağı düştüğünüz için, cayma bedeli alınmaz.
İlk ay verdikleri 10/20/30 GB hediyenin parası, son ayın kullandığınız kadar faturasını, TKÜ kalan ayları peşin olarak hepsini son tutaraya yansıtırlar hocam.
Teşekkür ediyorum hocam bilgi için
Bir sorum daha olacak vodafona geçeceğim malum cihaz 12 mini ve e sim destekliyor
Normal sim mi kullanayım e-sim mi bilemedim
Normal sim geçişte ücretsiz, E-Sim için ayrıca ücret alıyorlar.
Bir farkı yok aslında, burada tercih size kalıyor bence hocam.
yurtdışı veya 2. hattı düşünürseniz fiziksel sim takın derim. e-sim süreci çok kolay ve hızlı, ihtiyaca göre 2. hat için yedekte bekletirdim ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turk telekom yada vodafone olur turkcell deyim şuan mevcut turkcellere olan kampanyalarda olabilir operatör hiç farketmiyor yani taşıma sadece vodafone ve tt olur ama
Turkcell de çıkıyor ise buna geçin;
www.turkcell.com.tr
Mega+ 21 GB Paketihttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/bana-uygun-paketler/mega-plus-21-gb-paketi
Türk Telekom (Teknosacell) da 50 GB 245₺.
Vodafone da mevcut faturalı tarifeler den birine geçin, blöf yolu ile daha uygun fiyata alıp devam edebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Vodafone sürekli yüksek fiyatlı tarife sunuyor bana. Şuan faturalı kullanıyorum. Faturasiza geçiyorum diye blöf mü yapmam lazım?
Evet hocam, ilk sayfa da yazdıklarımı okuyun ve ona göre hareket edin, bir kaç müşteri hizmetleri ile görüştükten sonra meyvesini alacaksınız.
faturalıdan faturasıza geçiş yaptım 96 saat sürüyormuş turkcellde...doğrumu acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 9 Temmuz 2023; 21:30:59 > -
1 saat önce vodafona gittim imzaları atıp sim kartı aldım e-sim için aktif olduktan sonra isterseniz e-sim e geçersiniz şuan geçiş yapıyorsunuz fiziksel sim takmanız gerek dedi
O kadar sürmüyor, en fazla sürecek max tahmini saat öyle hocam.
Genellikle 2-3 güne halloluyor, 96 saat ise toplam da 4 gün.
30 GB 1000 DK 250 sms 165 TL ya da 20 GB + sınırsız sosyal medya + 750 DK + 500 SMS 230 TL
Nasıl sizce?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X