Platinum 40GB 380₺ sundu. Şimdilik pahalı gelebilir ama 19.09.2023 tarihinden sonra bu fiyata sadece 5GB verir bunlar… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (136. sayfa)

-
-
Hocam çok fazla kullanmıyorum ben 10 GB civarı yeterli oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu devirde faturasız kullanılmaz artık...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında kota sizi sınırlıyor.
40GB kotanız olsa kullanım alışkanlıklarınız da değişirdi…
İmei için hat devir yapan oldu mu bugünlerde ? Kardeşimin faturalı turkcell hattını üzerime alacağım. Turkcell 600 tl demiş telefonda cayma bedeline. Üstüne yeni tarife de fiyatlar yüksek olur demiş. Ben bu parayı ödersem bu yamyamlara başka bir kuruş vermem başka operatöre geçerim. Son günlerde hat üstüne alan oldu mu faturalı turkcellden acaba ?
-
2 yıl nasıl oluyor hocam? Turkcell taahütüm yarın bitiyor geçen kampanyaya katılamadım bayramda bitmiş.Şuan ne önerirsiniz blöften yararlanmak için ne yapmalıyım.
-
Ben de hat devir yapmam lazımdı Vodafone dan. Düm sordum kimsenin bilgisi yok sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herhangi bir tarifeye geçmeniz yeterli hocam, Faturasıza da geçebilirsiniz bir ay bekleyip, teklif geldikten sonra da, yeni bir teklif gelince geçiş yapabilirsiniz.
TT faturasız kullanıyorum dişe dokunur bir faturalı teklifi gelmedi. Önceden hemen peşpeşe teklifler gelirdi. Bekleyelim bakalım…
turkcell 30gb paketi 265 TL'den veriyor
1500dk+30gb
-
10 temmuzda tarifelere kdv zam geliyor arkadaşlar en kısa sürede tarife yenilemekte fayda var
-
Yüzde 2…
En son zamdan bu yana dolar kuru baya yükseldi. KDV yi bahane edip güzel bir zam bekliyorum ben.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman burda ki son yorumlara bakılırsa, bugün gayet güzel bir iş yapmışız.
Teşekkürler hocam, sayenizde güzel bir fiyata 135 liraya Redli Fırsat 25GB Ultra tarifesine geçiş yaptım.
Pass paketlerinin detaylarını görebilir miyim uygulamadan?
Rica ederim hocam, hayırlı olsun
Tabii, görebilirsiniz.
-
Tobi’ye sorunca gösteriyor diye biliyorum hocam.
Evet gösterdi tobi, allah gani gani razı olsun sizden, sağ olun
Cümlemiz den İnşallah hocam, sizler de sağolun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X