Şimdi Ara

TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.129
Cevap
72
Favori
95.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Selim_09 S kullanıcısına yanıt
    Valla çok sacma bir şey oldu. Televizyon ünitesinin altinda kabloya dolaştı. Firca sıkıştı uyarisi verdi. Ordan çıkardım. Tekrar başlata bastım radar sensörü bloke lutfen temizleyin dedi. Pndan sonra ne yaptıysam düzelmedi. Lidarı çıkardım temizledim ettim nafile. 1500 lira istiyor providyo lidar değişimi için. Aslında ona da razıyım yollayın parçayı ben değiştiririm diyorum yok illa koca süpürgeyi yollayacaksınız diyorlar. En son bi tekme atıcam az kaldı.:)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selim_09 S kullanıcısına yanıt

    Üstad Allah senden razı olsun sürekli takıldığı bir halı vardı fırıl fırıl dönüyor şu anda üstünde. Ekstra bilgi olarak aynı sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiyem direkt ilk buldukları yayı takmamaları. Ben birkaç tükenmez kalem söktüm yay makinenin içinden çıkan gibiydi. Bi tanesi çok daha sertti aynı boy kesip onu taktım problemsiz kullanıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the_teacher kullanıcısına yanıt

    Size de görsel için teşekkürler başta neresi olduğunu anlayamamıştım 🙏


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the_teacher kullanıcısına yanıt

    Anakartta bir problem olabilir lidar kolay kolay bozulacak bir parça değil


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GroundZ3ro kullanıcısına yanıt

    Ne demek, çok saçma bir mühendislik hatası olsa da çözümü gerçekten de bu 😀


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba daha önce konuşulan bir parça var. 6500m in moplu toz haznesi, bu hazneyi 6500 e taksak uyar mı? Uyar ise mop özelliği 6500 de kullanılabilir mi? Keşke şöyle yakında birin de 6500m modeli olsa da bir deneme imkanı olsa. Veya sizin yakınınız da varsa deneyebilen olursa bilgi paylaşır ise çok faydalı olmuş olur. 1000 TL gibi bir fiyata bu hazneler satılıyor, deneyen olursa haberleşelim.

    TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün cihazın yaylarını bende tükenmez kalemden çıkardığım daha sert bir yayla değiştirdim. Sürekli gelen garç gurç sesleri tamamen kesildi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • chatinchewik kullanıcısına yanıt

    Merhaba

    acaba hangi Arçelik modelininki uyuyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.