< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 27 Kasım 2025; 2:30:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Pluribus | Rhea Seehorn | (2025 - ) | Apple TV+ (6. sayfa)
-
-
e onu içip ne yapıyorlar ayakları da bari ayak paça yapsınlar.
beş para etmeyen tamamen pr ve bcs fanboylarının şişirmesi beğenenler övenlerde her şeyi beğenen tipler.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.bu sezonun sonunda sövüştüğü bad boy buddysi ile buluşur dizi orda biter. _____________________________ 
" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
-
Xenomorphlarda gelir beraber poz verirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Winter Is Cominge onu içip ne yapıyorlar ayakları da bari ayak paça yapsınlar.
beş para etmeyen tamamen pr ve bcs fanboylarının şişirmesi beğenenler övenlerde her şeyi beğenen tipler.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.bu sezonun sonunda sövüştüğü bad boy buddysi ile buluşur dizi orda biter. Siz niye sinirlisiniz onu anlamadım herkes beğenebilir siz beğenmeyebilirsiniz. Ben mesela herkesin sevdiği game of trons u izleyemedim çok boş sahneler vardı canım sıkılmıştı bıraktım izlemedim.
_____________________________ -

5. bölüm ne bayattı öyle ya. artık tempo lazım yoksa dizi kendi ayağına sıkar
sinirli olduğumuzu nerden çıkardın, Murat Soner modunda dizi eleştiriyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
tüm dünya hizmetinde de olsa o çöpü sen döküyorsun arkadaş
yeni türkçe şarkımız hanemiz hayırlı olsun
SonySoundtracksVEVOyoutubeMusic video by Kit Sebastian performing People Are Strange | Pluribus (Apple Original Series Soundtrack).(C) 2025 Deovali Records, under exclusive license to Milan Records, a label of Sony Music Entertainmenthttps://www.youtube.com/watch?v=f33zMPrHq10_____________________________ -
1x06
valla şu adam caroldan daha fazla ilgi ve merak uyandırıyor.
bu dizi de niye bu kadar türkçe içerik var korkutmaya başladı..
8.613.0 frekansında bir şeyler var. hepsi ortak bilince değil de ortak wifie bağlı gibi. internet yavaş sanırım veri gelince duraksayıp download ediyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 5 Aralık 2025; 19:7:23 >_____________________________ 
" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
-
harbiden 2 oldu en sona türkçe şarkı koyuyolar :) vince abi mi ayarlıyor bunu acaba yoksa içeride bir türk mü var
Spoiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kriger -- 5 Aralık 2025; 19:11:44 >_____________________________ -

Bu dizi komedi dizisinden daha iyi yapıyor güldürme işini.
Keşke hepimize böyle hizmet veren insan makinalarımız olsa, tüm sınırlar kalksa ve hayat zorluğu üzerimizden alınsa.
İzlemeye başladım
Konu ağır ilerliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
s01e06
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt