Şimdi Ara

Pluribus | Rhea Seehorn | (2025 - ) | Apple TV+ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
5
Favori
4.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başrol kadını şuana kadar beğenmedim bende. Belkide ona yazılan kısım kötüdür. Olay merak ettirdi beni. İzlemesi x1.5'te sıkmadı.

Puanım 10/7.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ilk iki bölümü az önce seyrettim. ilgi çekici bir açılış yaptığı kesin. soluksuz ikinci bölüme geçme isteği uyandırdı.

fakat dizide Carol'un da söylediğim gibi. biz bu filmleri daha önce seyrettik diyor ya.

evet, bu tarz ilginç başlangıçları olan bilim kurgu işleri daha önce seyrettik. bu ilgi çekiciliği nasıl devam ettirecekler ya da ettirebilecekler mi göreceğiz.

Vince Gilligan kaleminden şüphem yok. daha önce ki işleri bile bu işin en nihayetinde "vakit kaybıydı" şekilde sonuçlanmayacağını düşündürüyor.

zaten çekim teknikleri, müzik kullanımı, karakterin ruh hallerinin yansıtımı bu adamdan beklenileceği seviye de gene çok iyi.

özetle iyi bir açılış yaptığı kesin. umarım kestaneye doğru değil, efsaneye doğru yol alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 9 Kasım 2025; 23:29:15 >

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.

• freshwind F kullanıcısına yanıt
    fikir orijinal değil, Invasion of the Body Snatchers gibi filmlerden alıntı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 10 Kasım 2025; 1:57:14 >

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Bana da Nicole Kidman’ın The Invasion filmini hatırlattı. Özgün değil ancak sunumu nasıl olacak bakalım.

Ayrıca başroldeki kadın karakter aşırı asabi. Gereksiz bi telaş ve kontrolsüz hareketleri var. Beni yordu be. Bi sakince otur da, insanlarla sağlıklı bi iletişim kur, ayağın bi sağlam yere bassın. Mala bağladı iyice.

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • Konuya ilk yorumumuzu yapalım biz de :)

Birinci bölümü izledim ve bayıldım. 1 saat nasıl geçti cidden anlamadım. Öncesinde diziyle alakalı hiç bişey okumamıştım sadece Vince Gilligan ve Rhea Seehorn'un oynadıklarını biliyodum.

Konusu beni epey şaşırttı. Vince abiden bilim kurgu tarzında bi dizi beklemezdim. Bakalım bu tarz bi dizide neler yapacak. Büyük sabırsızlıkla bekliyorum bölümleri.

mesajı görmek için tıklayın.
    sen 11 milyon kişiyi öldürdün hatta 2. kez de bir o kadar kişiyi daha öldürdün. fakat biz hiçbir canlıyı öldürmüyoruz o yüzden seni de öldürmeyiz hatta ne öldürmesi her istediğini yapıyoruz. aramıza katılman için çözüm bulacağız her şeyi yaparız gerekirse dünya nüfusunun yarısı ölse de olur :D buna mantıklı bi açıklama getirirler herhalde. yoksa dizi çöp benim için.

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • 1x03

meh.. epey boş bölüm. bu kadar hype olmasa büyük ihtimal ilk sezon sonu iptal edilirdi.

• tamam istediğin herşey ayağına geliyor, ee sonra??

3. bölüm gibi devam ederse, bu sezon son olur. ya da lezbiyen sahneleri ile woke'cularla devam eder.

ulan Vince, derdin neydi de bu işlere girdin ...

carol un partneri güzel olsaydı flashbacklerle belki yürütebilirlerdi.. zosia kadar güzel değil bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 15 Kasım 2025; 1:57:26 >

• 4. bölüm açıklaması

Carol tests the boundaries of this weirdly honest world at the expense of her ego. Far away, a resolute individual learns he's not alone.

yani özetle, atom bombasını patlatacak. vay arkadaş, saçma sapan hal aldı dizi.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    kendisine söven adamla bulusacak işte bu dizi tek başına gitmez

• Bu tür dizilerin nereye gideceği hemen anlaşılmaz büyük proje oyun büyük yeğen, acele etmeye gerek yok, İzliyorum ben beğendim çöp drama propaganda dizileri bık geldi artık değişik şeyler görünce atlıyorum.

İklinci bölüm sounda ayrı bir şok yaşadım zaten çalan şarkı sağolsun. 

7.9
    daha da düşüyor
    imdb
    Pluribus (TV Series 2025– ) - Episode list - IMDb
    https://m.imdb.com/title/tt22202452/episodes/?ref_=tt_ov_epl

• eski dizilerden oyuncular da gelir mi acaba

düşünsene lalo salamanca manav reyonunu diziyor

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.