Şimdi Ara

Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.157
Cevap
29
Favori
45.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hazır bayramdan tatili bitişine kadar boşum, nolife oynuyorum hayatımda bir ac oyununu bu kadar çok oynadım hiç sıkılmadan. Hala daha oynuyorum yani gram baymıyor, her şeyi yaparak ilerliyorum bir de. Expert'de oynamama rağmen oyunun zorluğu Valhalla'nın en son zorluğu ile yakından uzaktan alakası yok, daha basit olmuş burası ama zaten AC oyunlarını soulslike gibi oynamak saçmalık olur.


    Bu oyun bana AC oyunlarını sevdirdi, indirim kovalayacağım ubi launcherda. Valhalla, Mirage, Origins gibi oyunları da alacağım Odyssey vardı zaten. Shadows kötü olmuş diyen sadece bok atıyor başka bir şey değil o yüzden bu tür yorumlara inanmanızı tavsiye etmiyorum.

  • Kage. kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    evet görevi bitince daha anlamlı oldu ama keşke daha kısa bir yoldan sinematik ile filan anlatsalardı. yine de açıklama için teşekkürler.
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt

    İnanılmaz bir gerileme evet gemide kullanamıyoruz boru üfleyemiyoruz asgarda gidilmiyor deveye binilmiyor anubis yok sobek yok yay kullanamıyoruz tabanca yok dağa tırmanamıyoruz kuş olamıyoruz hatta araba bile sürülmüyor o da gta dan.Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temizlediğimiz bazı yerler (haritada kırmızı kare ile gösteriliyor) yine düşmanlarla doluyor. bu normal mi yoksa ben mi yanlış bir şey yapıyorum?

  • ubisoftu tebrik ederim rdr2 kıyas videolarında en az ezilen oyunlardan birisi olmuş, erteleme işe yaramış bu konuda

  • Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}

    Brocum yeni bir kafa elde edebilmek için bu ramazan ayında Allah'a dua ediyor.

    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}




  • Gregar kullanıcısına yanıt

    Serinin önceki oyunlarına kıyasla antik mezarların sayısında azalma ama karmaşasında artış var; değil mi? Bana da öyle geldi. Odyssey'deki antik mezarlar (gerçek hayattaki Tolos denilen Miken mezarlarından esinlenme o mezarlar) Shadows'taki antik Japon mezarları (oyunda da Kofun diye geçen mezar yapıları) kadar karmaşık değil. Ayrıca Kofun'ların bazısına erişemedim; ya gerekli ekipmanım yoktu ya da Naoe'ye değil de sadece Yasuke'nin erişimine açık. Kofunlara girip çıkmak bu arada bana Tomb Raider 2013'ü hatırlattı. Oyun asırlara yayılmış şekilde Japon etkisi altında bir adada geçiyordu. Haliyle Shadows'takiler Tomb Raider'daki mezar yapılarını ciddi biçimde andırıyor.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıram gelsin görev alıcam


    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: takami59

    temizlediğimiz bazı yerler (haritada kırmızı kare ile gösteriliyor) yine düşmanlarla doluyor. bu normal mi yoksa ben mi yanlış bir şey yapıyorum?

    Normalmiş. Souls oyunlarındaki gibi düşmanlar yenileniyormuş. Bir kaynakta öyle okudum. Oyunun dövüş mekaniği zaten Souls'ların boss savaşlarını az çok andırıyor. Bu bence Souls olmayıp Souls'lara en çok öykünen, en çok benzeşen Assassin's Creed. En azından seride oynadıklarım içerisinde öyle. Dodge yapmak kritik. Düşman örüntülerini tanımak da. Aksi takdirde hemen haklarlar. İki üç darbede karakter kolayca ölüyor ve zaten yanlış zamanda yapılmış bir saldırı veya savunma darbe yemeyle sonuçlanıyor. Gene de kaçmak veya açık yakalamak çok kolay olduğu için kesinlikle Elden Ring gibisinden bir zorluk mevcut değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Tuşları baya yanlış söylemişim.   Gamepad kısmındaki B'ye değil Right Stick basılı tutmak olacaktı. (R3 olarak geçer)

  • NHCanX kullanıcısına yanıt

    Problem değil. Zafen ana fikri vermişsiniz. Tuş da artık deneme yanılma ile bulunur. Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nachi Falls ve çevresindeki yapılar hep beraber bir oyunda gördüğüm en güzel yer diyebilirim. 10 ss yetmez zaten oyun içi görüntü png formatıda olsa ss lere pek yansımıyor gidin görün. Birde kışın gelmek lazım buraya. Haritada sağ alt tarafta.
    Bu oyunun sıkmama gibi bir sorunu var ilk 20 saat olduğunu gördüğümde anladım ve bu ikinci bakışım.
    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}
    Just Cause 2 den sonra oynadığım oyunlarda haritanın en yüksek noktasına çıkınca karakterden bir tepki bekledim hep sonunda naoe verdi bunu bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 25 Mart 2025; 2:25:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nerdeyse 20 saat oldu tek karakterle mi oynuyoruz bazi item ler diger karakterin ama ne zaman acilicak acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt
    Ana hikayede ilerlemeye devam edin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun Yasuke ile ilk karşılaşma noktasına kadar geldim. Ve açıkçası bu sekansla birlikte oyuna çok daha da ilgim arttı. Ve Yasuke ile oynamaktan çok keyif aldım. Karakterler arası oynanış farkı çok net hissediliyor ve bence çok keyifli olmuş. Tabi bu konuda daha başlangıçtayım. Oyunun başlangıç haritası bence pek güzel değil, hatta bence zayıf bir giriş sekansına da sahip. Ancak Kyoto'ya girişle beraber oldukça etkileyici manzaralar gördüm. Defalarca etrafa bakmışlığım var ve burayla beraber sanatsal olarakta beğendim. Müzikleri de çok beğendim. Muhtemelen bazılarını arşivim için indireceğim. Şuana kadar 3 silah türüyle karşılaştım ve aralarında hançer olması sevindirdi beni. Hançer en sevdiğim silah türlerindendir ve silah yetenekleri de çok doyurucu gözüküyor. Umarım ilerleyen sürelerde 1 ya da 2 tane daha silah türüyle karşılaşırız. Oyunda optimizasyon sorunu var. 3070Ti ile 2k çözünürlükte ve neredeyse full ayarlarda 60 fps üzerinde oynuyorum ancak bazen bir anda 20-30 fpslere düşüyor. Bazen bu fpslere düştükten bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor ancak bazen daha fazla sürüyor ve hatta oynanış sürem boyunca defalarca oluyor. Ayrıca oynarken bir anda Ubisoft Connect'ten "No internet connection" uyarısı alıyorum. Uyarıyı kapatıyorum, sonra tekrar çıkıyor. İnternetim olmasına rağmen böyle bir şeyle karşılaşmam tuhaf açıkçası. Umarım bu hata ve optimizasyon sorunu bir an önce giderilir. Oyunu Ubisoft+ aracılığıyla oynuyorum. Steam üzerinden alsam save'im aktarılır mı, bilgisi olan var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007emin -- 25 Mart 2025; 9:43:4 >




  • Kuon kullanıcısına yanıt

    Ne alaka, aynı oyun sony'de çıksa daha fazla puanı olurdu demişsin. Sony'yi kayırıyorlar gibi söylemişsin yani.

  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt
    Bakın göruyordunuz dediğim gibi okuduğunu anlamıyor. çünkü ben oyle bir sey demedim : )

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 007emin 0 kullanıcısına yanıt

    Bu birden 20fps ye düşme stalker 2 yi hatırlattı orada nvidia frame gen. açık olunca vram doluyor ve oyun 5 fps ye düşüyordu ama siz fsr frame gen. kullanıyorsunuz heralde yinede 8gb dolar bu oyunda.


    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}

    5080 sahibinin kasma dediğide birden 20fps ye düşmemi acaba.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 25 Mart 2025; 11:16:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.