Oyunun atmosferi şahane duruyor. Tek beklentim iyi yapay zeka ve birbirini tekrar etmeyen görev tasarımlarıyla birlikte iyi bir hikaye. Oyun uzadıkça kalite de orantılı olarak düşüyor, o yüzden en fazla 50 saatte tamamen biten bir oyun olmalı. |
Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (17. sayfa)

-
-
TLOU PART II bittikten sonra oynarım. O zamana kadar da el çevirisi tamamlanmış olur bittiğinde arkasından akarız.
-
oyun haberleri - merlininkazani.com
Assassin's Creed Shadows Daha Özgür Olacakhttps://www.merlininkazani.com/assassins-creed-shadows-daha-ozgur-olacak-haber-127274
Ubisoft, Assassin's Creed Shadows’un keşif sisteminde önemli değişiklikler yaptığını duyurdu. Oyuncular artık haritada başlangıçta sadece bölge isimlerini ve bazı belirsiz ipuçlarını görebilecekler. Daha fazla bilgi edinmek için bölgeleri ve yerel alanları keşfetmeleri gerekecek. Oyuncular, casuslarını kullanarak veya NPC’lerle etkileşim kurarak görev yerlerini ve önemli noktaları öğrenebilecekler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Hala turkce ibaresini bekliyorum :( son dakikaya kadar beklicem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tom Henderson;
Perşembe günü Assassin's Creed Shadows'un kapsamını görmek için sabırsızlanıyorum; konuştuğum kişilerden çok fazla olumlu vızıltı var.
I'm looking forward to seeing the coverage of Assassin's Creed Shadows on Thursday; there's a lot of positive buzz from those I've spoken to.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 21 Ocak 2025; 23:39:27 > -
dost kayaoğlu oynamış da 23ünde yayınlayacakmış videoyu, yayıncı olabilmek varmış valla
-
Yarın Story trailer geliyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Assassin's Creed Shadows: Story Trailer
Türkiye saati ile 23 Ocak 20:00'da yayınlanacak.
Ubisoftyoutube
Discover the Assassin's Creed Shadows Story Trailer on January 23, 9AM PT.https://www.youtube.com/watch?si=8Cku378yPBMXUUD3&v=SHaN4MIGqpo&feature=youtu.be -
1000 TL’ye kod olarak aldım hesaba tanımladım Gfnow Ultimate rtx 4080 ile bekliyorum
Nereden aldınız?quote:
Orijinalden alıntı: busterr
1000 TL’ye kod olarak aldım hesaba tanımladım Gfnow Ultimate rtx 4080 ile bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkinci el bölümünde intel kampanyasından kod olarak satan bir arkadaş var. Linki attım özelden.
Assassin's Creed Shadows hikaye fragmanının dünya prömiyeri için hazır olun.
-
Bugün, 23 Ocak TSİ 20:00'da canlı izleyin.
Xbox sunumundan 1 saat önce izleriz inşallah diye düşünüyorum 🙂
Ubisoft Türkiyeyoutube
Sizin için hazırladığımız ilk Shadows parkur videosu karşınızda 🏃♀️ #AssassinsCreedShadows #Naoehttps://www.youtube.com/shorts/o7uGxfzQGsA?si=lSx_iTUBEydDVp2H
Oyunu satın alacak kaç kişi var bilmiyorum ama ben U+ dan oynamayı düşünüyorum. Ancak çok seversem satın alırım heralde. Oyun bolluğu var maşallah bu sene 😀
Ubi+ geldiğinden beri her hangi bir Ubisoft oyununu satın almadım. 1 ayda zaten yalayıp yutarım.
Aynı kafadayız hocam
Videonun yayınlanması ile beraber ön siparişe de açılacakmış.
Assassin's Creed Shadows previews, story trailer, new gameplay, and pre-orders are revealed.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 23 Ocak 2025; 19:47:35 > -
Bakalım ne göreceğiz. Fiyatını merak ediyorum en çok. Kesin bize 55 dolar falan yapar Ubisoft. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X