|
Assassin's Creed Shadows | PS5 | ANA KONU (19. sayfa)
-
-
Assassin’s Creed Shadows Ertelenmesinden Yeni Detaylar
🔸Yasuke oyundan kaldırılmayacak fakat Yasuke'nin hikayesinin bir kısmını ve oyunda nasıl tasvir edildiğini biraz değiştirecekler. Ek olarak geri bildirimin ardından tarihi ve kültürel anlamda düzeltmeler yapılacak.
🔸Oyun şu anda piyasaya sürülmesi için olması gereken aşamada değil. Bazı oynanış mekanikleri ve unsurlarında ince ayarlar yapılacak.
🔸Oyun ön sipariş rakamlarında Valhalla'yı geçmedi. Fakat yine de ön sipariş rakamları sağlam ve artık Steam'e de aynı anda yayınlanacak olması ile birlikte bu sayıların artması muhtemel.
📰Tom Henderson
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 2 Ekim 2024; 1:7:42 >
-
Peki bunlar için sadece 3 ay bir erteleme yeter mi? Hiç sanmıyorum. 2025 sonlarına kadar ertelenir kanımca. 2025 Ekim - Kasım gibi çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 2 Ekim 2024; 10:44:59 > -
Ön siparişler iptal olmayacak sanırım, iade söz konusu olsa şimdiye kokusu çıkardı hâlâ ses seda yok. -
Çok da erteleme şansları yok hocam. Eğer GTA VI seneye çıkarsa diğer stüdyolar mümkün olduğunca ondan uzak bir tarih seçmeye çalışacaktır. -
İadesi sağlanan var mı acaba? -
Maalesef ki oyunu iade etmişler. Nays kartıma 2000 TL yatmış bile... Bu saatten sonra da oyunu güncel fiyatından satın almam herhalde.
-
Gift Card olarak aldığım için hesapta duruyor bakiye. Umarım tekrar satışa çıktığında zamlanmaz da alabilirim.
-
İade etmişler bana da. Brezilya PSN'den almıştım ben. O neyse de TR PSN'den önsipariş verenler mağdur oldu. -
zam denilen şey ülkemize özgü bir şey hocam siz iade olan para ile aynı oyunu tekrar alırsınız 👍🏻
-
Ubisoft bugünkü yatırımcı görüşmesi sırasında Assassin's Creed Shadows hakkında bazı şeyleri (yeniden) doğruladı:
- 'Her zaman hatalar olacaktır' ancak ilk gün deneyimi iyi bir şekilde optimize edilmelidir.
- Son geliştirme aşamasında oyunu cilalamaya odaklanan güçlü bir kaynak seviyesine sahipler (bu onlara 20 milyon ekstra bütçeye mal oldu)
- Oyunun zamanında ve 'mükemmel kalitede' geleceği konusunda iyi bir görüşe sahipler (bu nedenle daha fazla gecikme olasılığı çok düşük)
- Oyunun başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinin şirketin 900 milyon avro ile rekor bir çeyrek geçirmesine yardımcı olmasını bekliyorlar (Ocak - Mart 2025)
- Genel olarak Assassin's Creed için her (mali) yıl 'yüksek kaliteli ücretli içerik' yayınlayacaklar (Kasım 2025 için Black Flag'in yeniden yapımı söyleniyor)
-
Son kozu ubinin maalesef, siyahi samuray nedir allah aşkına neyse, outlaws gibi saçma sapan hatalar ve oynanış tercihleri ile çıkmaz umarım.
Outlaws için son 2 yama düzeltmeler iyi kasım sonu çıkacak update ile gameplay değişikliklerini merak ediyorum. -
Outlaws un aldığı olumsuz eleştiriler, sonrasında hatalarını kabul edip büyük çaplı update ler ile outlaws için ciddi değişiklik yapacaklarını açıklamaları (gizlilik dayatan görevlerin elden geçirilmesi, oyunların bundan sonra ilk günden steam e de gelmesi vs), ac shadows için cilalama,hata düzeltme vs işleri gösteriyor ki ubi akıllanmaya başlamış gibi. Umarız köprüden önceki son çıkışı iyi değerlendirirler. 🙂 -
Ubisoft yönetimine ağır eleştiriler gelmiş ki birileri akıl vermeyi düşünmüş artık. Oyuncuları karşılarına almayı pek düşüneceklerini zannetmiyorum. Eğer ki bu sefer de kurtuluş olmaz ise yavaştan kendisini satış listesine koyacaklarını düşünüyorum. Çünkü değer olarak gerçekten düşüşe geçmişti. Şimdi toparlanmaya başlarlar mı yoksa daha da dibe mi batarlar göreceğiz gibi duruyor. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X