Şimdi Ara

Assassin's Creed Shadows | PS5 | ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.139
Cevap
35
Favori
51.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunla ve geliştirilmesiyle ilgili ciddi sorunlar var diye yorumladım ben. Üstelik Pre order vermiştim şimdi iptal edilecekmiş hepsi. Üzüldüm, bence hiç de iyiye işaret değil bu erteleme

• Rise of The Ronin yolu gözüktü oynamamıştım iyi oldu erteleme   alalım bari

• trident02 kullanıcısına yanıt
    Preorder'lar niye iptal oluyor hocam anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Season Pass ve erken erişim olaylarını kaldıracaklarmış sanırım. Ondan dolayı iade ediyorlar diye okudum.

• JuelzII kullanıcısına yanıt
    Standard almıştım ben. Komple iptal mi şimdi

• Kutulu almak istiyordum, iyi oldu ön siparişlerin iptal edildiği.

• Ertelendi mi yani oyun? Bende intel işlemcilere uygun key vardı ne olacak  

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Sanırım iptal olacak bende standart almıştım. Baktım herhangi bir iptal göremedim. Tarih olarak hala 50 gün sonra çıkacak yazıyor  

• Gift Card ile aldığım için nasıl olacak bilmiyorum da :D Ertelenmesi üzdü cidden. Parayı geri alabilsek keşke.

Cüzdana geri gönderirler muhtemelen. Bir daha alırız

• Oyunun sıkı takipçisiydim almayı çok bekledim fakat yapacak birşey yok umarım nvidia 5000 serisi ekran kartlarını satışa çok geç çıkarmaz da satın alabilirim.

Biz de öyle aldık. Maalesef para da alma şansımız yok, ama en azından aldığımız fiyatla yine alacağız ön sipariş açılınca. Türkiye de 1999 TL ye alıp iptal olacaklar için cok üzücü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydaaa Standart versiyonu TR PSN'den zamanında uygun fiyata almıştık, ön siparişler iptal olursa tutarı direkt bakiye olarak mı yansıtacaklar? Karta iade ederler mi?

• TaKo kullanıcısına yanıt

bende aynı şekilde hocam 2000 liraya almıştım zamlanmadan önce iptal işi kötü oldu bir daha alamayız bu fiyata.

oyun nasıl alındıysa para iadeside öyle oluyor karta aldıysan karta geri yatar para, farklı psnlerden kod ile alındıysa psn hesabına bakiye şeklinde geri yatar

• Önsiparişler iptal olmaz. Çıkacağı tarih değişiyor. İstersen iptal edebiliyorsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erteledikleri tarih çok kötü yanlış seçim yapmışlar bir erteleme daha alacak burayada yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 26 Eylül 2024; 9:16:14 >
  • Miraclescape kullanıcısına yanıt
    x (formerly twitter)
    Ubisoft Türkiye (@UbisoftTR) on X
    https://x.com/UbisoftTR/status/1838983936543776851

• Eğer gerçekten düzeltmelerle geleceklerse ben ertelemeye bir nebze sevindim.

Son çıkarttığı Star Wars Outlaws'da yaşanan sorunlardan sonra geç olsun güç olmasın diyorum.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.