Assassin's Creed Shadows | PS5 | ANA KONU (16. sayfa)

-
-
Arabhardware tarafından Twitter'da paylaşılan oyunla ilgili bazı yeni detaylara göre, oyun tüm platformlarda 60 fps moduyla çıkış yapacak!
ign türkiye
Assassin’s Creed Shadows konsollarda kaç fps olacak?https://tr.ign.com/assassins-creed-codename-red/125462/news/assassins-creed-shadows-konsollarda-kac-fps-olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Oyun tüm platformlarda 60 kare modu sunuyor ancak en iyi görüntü kalitesi PS5 Pro'da olacak 🥳
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pc den sonra
Şaka şaka. Bu tartışmalara hiç katılmamayı tercih ediyorum 😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pc için söylenmediği aşıklar zaten hocam 😄 sonsuz donanım ile konsolu yarıştırcak halimiz yok. konsollar arasında en iyi görüntü ps5 pro da olucak deniyor 👍🏻
AC Shadows geliştirme günlüğünün tam videosu IGN China tarafından sızdırıldı
-
Ubisoft, Assassin's Creed Shadows'un Basın Önizlemelerini Başka Bir Duyuruya Kadar İptal Etti.
Tom Henderson (@_Tom_Henderson_) on Xtwitter
Ubisoft has Cancelled Press Previews of Assassin's Creed Shadows Until Further Notice https://t.co/tBwNDWCmEghttps://x.com/_Tom_Henderson_/status/1838622294278623300 -
-
Bence dün yayınlanan Ghost of Yotei ın aldığı olumlu yorumlar, bu oyunun siyahi samurai eleştrilerinin üstüne tüy dikebilirdi, unutturmak için bir süre ertelediler bence, yalnız ben Sucker Punch’ın yerinde olsam oyun hazırsa , 14 şubattan önce çıkarırdım oyunu , bu sefer bunlar yaza atarlar
1 günde tüm süreç değişti yani İkisi bence birbirinden çok farklı oyunlar. Şahsen ikisini de alıp oynarım ama aynı gün çıksalar Shadows'u alırdım.
Her şey mümkün
Siyah çakma ayı gibi samurayla oynamayacaktım kadın karakter ile oynayacaktım ona üzülüyorum. Brezilya psnden gift cardla aldık para iadesi de alamayacağız ondan üzülüyorum biraz. Keske pre order vermeseydim, şubata kadar beklemek zor. Hafta da bir gün sayaca bakıyordum
Ben de bekliyordum, oynayacak oyun kalmadı kasımda , çok üzüldüm ertelenmesine.
Star Wars outlaws ı yavaş yavaş oynayınca uzatıyorum süreyi, muhtemelen bir aya biter haritası ve toplanabilirler ve yan görevleri uzun. Silent Hill ile ekim ayı geçireceğim sonra da artık bakacağız. Lollipop Chainsaw falan da alabilirim kasım ı bir şekilde geçiririz
Ha bir de Unknown: Aweaking var onu da beğenirsem oynanısını belki onu da alabilirim dolu dolu geçiririz artık.
Cidden Kasım'da oynayacak ne kaldı? Kasım ilk defa bu kadar kurak geçiyor olabilir mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasım'da elde sadece Stalker 2 kaldı 😀
Bende 10 dolara Horizon Zero Dawn’ı tekrar oynayayım bari Ps5 te , Life is Strange in yeni oyunu da vardı onu da alabilirim.
Neyse Stalker 2'yi en azından rahat rahat oynayabiliriz. Aralarında 5 gün vardı.
Proda oynariz
Aaaa bak unuttum oda var. İnşallah bir de Türkçe gelir, tekrar oynamak İçin bahane arıyordum. İlaç gibi gelir o
Pro almayacağım normal ps5 devamke ben. Bir sene en azından alamayacağım gibi, iPhone 16 alayım sonra bakarım ona da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X