Şimdi Ara

Mafia: The Old Country (Çıktı) PC ANA KONU (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ŞahinAbi
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
724
Cevap
20
Favori
28.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam Mafia 3 gibi bir faciadan sonra firma büyük ihtimal, istediği satış rakamını yakalayamadı. O yüzden yeni Mafia oyununa yeterli bütçeyi ayıramamışlardır. Öyle olunca da yapay zeka, oynanış animasyonlarının AAA oyun kalitesinde olmaması normal karşılanmalı. Sonuçta herkes Rockstar gibi büyük bir bütçe ile oyun yapmıyor.

• Oyunu oynamadım ama izledim zaten linear olduğu için sırf story odaklı gidiyor oynamaya gerek yok anlamak için hikayeyi. Hikayeye ne kadar klişe varsa doldurmuşlar yığınla, ne olsa klasik diyorsunuz içinizden o kadar klişe dolu. Son kısma drama koymak için saçmalamışlar biraz

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Adam tüm aileyi kurtarıyor, tüm düşman mafyaları tek başına yok ediyor, yapmadığı şey kalmıyor, tüm hayatını riske atıyor. Mafya babasının kızı ile birbirlerini seviyorlar diye bi anda hiçe atılıyor, öldürsün deniliyor. Ulan bu adam olmasa sen zaten yaşayamayacaktın, böylesine basit bir sebepten adam mı hiçe sayılır.

Kısaca klişe dolu bi hikaye, bence hikayesi çok daha ilgi çekici olsaydı en azından bi 86yı görürdü genel puanlama olarak. Performansı iyi olsa 90 dahi görürdü bence.

• Oyunun ilk üç saatini geride bıraktım. Gayet iyi başladı giriş sekansları. Grafiklere sağlam abanmışlar. Muazzam duruyor. TV ye bağlayıp PC yi öyle oynuyorum. Dolayısıyla 60 FPS yeterli olduğundan fsr falan hepsini kapadım. 2K'da en yüksek ayarlara getirdim. Yer yer çok realistik manzaralar ve kaplamalara rastlanıyor. Bıçak kapışmalarını da çok keyifli yapmışlar. Tatar Ramazan ile Abdurrahman çavuşun kapışması gibi güzel vs ler oluyor. Esaslı bir bıçak alıp ben hasmıma iki kere bıçak sallamam ulen diyorum.

Sinematik ve lineer oyunları sevip mafia serisine de aşina olanlar şu an alamasalar da indirim vs fırsat bulduklarında kaçırmasınlar. Oyun gerçekten boş yere yerden yere vurulmuş. Eksikleri yok değil ama artıları ile işi kotarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.