Bundan çeyrek asır önceki oyunda muşta,sopa vb ile stealth oynanırken şimdi oynanış sanki mafya değil milleti şişe dizen kebabpçı psikopat. 2025 yılında yaptığı down-grade le kendini yine aşmış Hangar,süpriz mi şaşırdık mı elbette hayır Hangar teknik açıdan çok zayıf, arkadaşlar teknik detayları güzel yakalamış el bombası mı ses bombasımı,o hızla gitse virajda devrilecek kadar hafif ve yüksek aracın yolda süzülmesi vb. oyunu ps3 kalitesinde gösteriyor ki bu videoyu geçen sene gösterselerdi betası derdik. Şu haliyle görünen oyunun bir sene ertelenmesi gerekir ama Hangar elinden gelen bu,netice çakma mafia oyunlarına devam. |
Mafia: The Old Country | 8 Ağustos | PC ANA KONU (23. sayfa)

-
-
İlk duyurulduğunda ne sevinmiştik ya üzdü böyle olmamalıydı.
Cidden mafia 1 remake daha iyi duruyor, burada hiç bir şey kalmamış sicilya diye dağda araba süreceğiz. Şehir yok, mafya yok onun yerine italyan çeteleşmesini göreceğiz. 5 dolar için adam keseriz artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 8 Temmuz 2025; 11:19:51 > -
Grafikler downgrade yemiş animasyonlar berbat oyunu burdan sadece çok iyi bir hikaye kurtarır onun harici mafia 3 ile aynı kaderi paylaşır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz önce 9dk'lık oynanış videosunu izledim. Çevre detayları, üzüm bağları, lavantalar, manzara, atmosfer harika duruyor. Grafiklerin bu kadar kötü gözükmesinin sebebini ya konsola bağlıyorum ya da Youtube'un bitrate kalitesinin düşüklüğüne. Oyun çıkmadan-oynamadan tam olarak anlamak mümkün olmayacak gibi görünüyor.
Son yayımlanan videolar bana oyununun çok iyi olacağı söylüyor. Adamlar işini severek yapmış o konuda içim rahat. Silah sesleri, araba sesleri, orkestra eşliğinde müzikler ve Sicilya'ya gidip tarihinden ve o döneme ait şeyler hakkında bilgiler alınması. Gelecek ay bugün göreceğiz artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winepsycologist -- 8 Temmuz 2025; 12:20:49 > -
Çok sıkıcı gözüküyor yanlış yöne bakıp yan yan yürüyen npc görmekten bıktık artık gölgelerin soluk olması RT olduğunu gösteriyor nvidia ile anlaştılarsa bu grafikler + çarpık bir rt entegresi ile 25 fps de oynatır.
-
Alıntı
metni:Mafia : The Old Assets Video altındaki yorumlardan en sevdiğim bu oldu. Tahmin ettiğim gibi vasat bir yapım bizleri bekliyor. Koskoca Mafia serisinin geldiği noktaya bakın. 2K yatacak yerin yok.
-
yine ne kadar vasat şey varsa beğenen sudan ucuz viski parası vs saçma sapan argümanlar sunan zat bu çöpü de beğenmiş. şaşırdık mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 8 Temmuz 2025; 16:42:46 > -
Hangar dan leap of faith
-
Hocam bu oyun patlarsa yine senin alıp ayıla bayıla oynayacağını düşünüyorum.
-
Belli olmaz tabi ilk izlenim hep yanıltır.
-
İnsan en çok ona üzülüyor. Mafia 2002 de vice city de olmayan mekanikler vardı. (Gerçekten aracı benzin istasyonunda pompanın yanına park edip gerçekten benzin alabiliyodunuz. Gerçekten benzin bitiyodu zamanla. Ya da lastiği patlak olunca benzin normalden daha kısa sürede bitiyodu araç zorlandığı için vs) Yani büyük bütçeli oyunlarla rekabet eden mafia serisini maalesef 2A oyuna çevirdiler. Bide ayak yapıyolar neymiş aslinda bu da triple A oyunmuş da emsallerine göre süresi kısa olduğundan 50 dolar istemişler. Yazık valla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adam bide çıkan herşeyi oynuyor :)) iyi olsun kötü olsun farketmez yeterki oyun olsun artık nasıl bir hayatsızsa :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Oynar tabi hocam hayatı yok arkadaşın. DH'de son zamanlarda gördüğüm en değişik çar. Test Drive, Star Wars Outlaws, MindsEye gibi çöpleri ayıla bayıla oynuyor. Bu oyun da çıktığında yine aynısı olacak SS'ler atıp duracak buraya. Bu tipler yurtdışında da çok var. Onların yüzünden böyle tembelleşti firmalar. Ne koysalar önlerine yiyorlar. Geçen IGN'nin Death Stranding 2'ye 9 puan vermesini eleştirdim bu kafadaki tipler linçledi beni. Bunlar yüzünden kaliteli oyun göremez olduk
-
Bu arkadaş da Starborn'un yan çarı galiba
Bizim göremediğimiz neyi gördü acaba 9 dk lık videoda...
-
Bu dediğini detaylar Daniel Vavra'nın eseriydi. Dediğim gibi yine iyi bir Mafia oyunu yapılacaksa bunu Kingdom Come ekibi yapar. Orta Çağ oyununda bile o kadar ayrıntı kasmış adam.
-
Kendisi bende engelli.
Bu arada; oyunu benim beğenmem sizi neden tetikledi merak ettim? Gece gece bana sarmayın.
-
Kingdom come yapan ekibin çoğunluğu Mafia serisini geliştiren çek stüdyo İllusion softwork çalışanlarıydı. Daniel Vavra 2011 yıllarında 2k çatısı altından ayrıldıktan sonra, o stüdyodaki çalışanları toplayıp kendi stüdyosu Warhorse şirketini kurdu.
Ben 2018 yapımı Kingdom come oyununu oynarken kılıçlı savaş kombatının inanılmaz gerçekçiliğinden anlamıştım zaten o oyunun baş tasarımcısının Daniel Vavra olduğunu, adam realistic oyun tasarımına ciddi takıntılı bir yapımcı.
Kesinlikle Daniel Vavra ölmeden önce çek stüdyosunu toplayıp gelecek zamanda italyan Mafia konsepti türünde bir acık dünya veya linear türde bir oyun çıkartmalı, Hangar 13'e kaldıysak adam akıllı bir Mafia oyununu göreceğimiz yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 9 Temmuz 2025; 11:13:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aşırı yükseldim bu oyunu gta 6 dan sonra en çok beklediğim oyun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X