Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.128
Cevap
45
Favori
201.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

türk telekom kullanıyorum upload 8den 16'ya çıkmış inanılmaz :D vdsl2

keşke şu hızlara 7 8 yıl önce erişebilseydik 0.60 upload ile yayın yapmaya calısıyorduk tabi imkansız ötesi bişey... o zamanları mükemmel oyunlar sergiliyorduk ekipçe takılıyorduk şuan 100 versede umurumda değilki yaşlandım

TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023

bide şu sorunu nasıl çözebilirim ethernette hep packet loss alıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 14 Nisan 2023; 3:56:29 >

• *GameOver* kullanıcısına yanıt
    16 olsa 16386 olması lazım. Turktelekom ondan bile kısmış. 15352 yapmış. Çok çakal bu turktelekom. 1024 bit'in hesabını yapıyor. Aman ha 16 yapmasın yoksa sistemleri kilitlenir kalır herkes evde sunucu kurar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 100mbps ftth fiber var ttnet upload 10mbps olarak güncellenmiş

• smart0201 kullanıcısına yanıt

gayet güzel verirler bina altlarında fttb sistemler var bir zahmet versinler hatta gpon gelene kadar 35b destekliyor ise onu da verebilirler hat kaldırıyor ise neden verilmesin saha testlerini yapacak olan TT idi bunca zaman kıvırmanın alemi yok hak verilmez alınır.

• gulnare G kullanıcısına yanıt

bunlara bu yüzü veren biziz kafalarına vura vura almak lazım hakkımız sahi SAYE vardı ne oldu işe?

• huwai

ISS: Türk Telekom

Altyapı: FTTH

Paket: 100 MBPS

Cihazlar: ZTE ZXHN H298A / Huawei HG8010H GPON

Fiberde 110-120 arası gören arkadaşlar oluyor normalde. Benimki 95-100 arası değişiyor. Huawei GPON'ları kilitlediler mi ne yaptılar :D

• Ispanak Namık kullanıcısına yanıt

100 mbps paketlerin profili 102400 kbps. 101 almanız bu yüzdendir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

Sağlık olsun :D bunu bulamayanlar var

• 1000 mbps upload hızı 57-58 civarında çıkıyor.

• 500 mbit fiber bağlattım upload yurt içine test yaptıgım zaman 35-40 civarlarında

fakat almanyadaki sunuculara test yaptıgımda 20 yi zor görüyor. Kablolu baglanıyorum

Bunun için yapacak bişey varmıdır sizce ? Herhangi bir modem ayarı vs ? Tamda lazım olan almanyadaki sunucuya upload yapmam gerek. Hayal kırıklıgına ugradım.

Boşu boşuna o kadar ceza ödeyip kabloneti iptal ettirdim. Onda stabil 20 mbit görüyordum her ülkeye

• 75Mbit fiber netimin bugün itibariyle durumu. Bugün tüm sistemi resetleyip hız testi yaptığımda fark ettim. Upload hızım 15Mbit olmuş.

GPON:Nokia

Router: Xiaomi AX1800 Router

Yer: Karadeniz Bölgesi

• Dün baktığımda değişiklik yoktu, bugün hızı güncellemişler. TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 

Vodafone Net (VDSL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 13 Nisan 2023; 23:38:50 >
  • maxi909 M kullanıcısına yanıt

Yani siyasete girmesek iyi olacakta DEVAnın sunduğu(6 masada olabilir) bir bildirgede (hazırladığı broşür) turktelekomun devletleştirilmesi, yükleme hızlarının yükseltilmesi maddesi vardı. Yapabilirlermi bilemiyorum. Özelleştirme süresi 2027de bitiyor galiba.

• Benimde bugün yükselmiş.

speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/i/5566514888

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkesin yükseldi yine iç anadolu garibim en sona kalacak gibi. Aksarayda halen yükselmedi...

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.