''Turk Telekom Upload hızlarımızı 20ye yükseltti, ben halen 8 Mbit almaktayım, Hız profiliminin güncellenmesini ve Upload'umun 20 olmasını talep ediyorum. '' yazdım. Bunu cumartesi akşamı saat 9da yazdık, tam 2 dakika sonra internetim kesildi ve geri geldi. Bir baktım Upload yükselmiş, 1 dakika sonra da müşteri hizmetleri aradı, '' hızınızı güncelledim iyi kullanımlar dilerim'' dedi bana. |
TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (139. sayfa)

-
-
Hocam aynısını da ben yaptım adamlar arıza kaydı açtı. Bugün teknik ekip geldi hızda sorun yok dedi. Ben de upload hızı 20 olması lazım 8 şu an dedim.
Bölge müdürlüğünü aradı ve port hızımın 20 mbps olduğunu perakende hızımın 8 olduğunu söyledi bi de hat değerlerine ait ekran resmi attı.
Tekrar müşteri hizmetleri ile görüşün dedi arıza kaydı açmasınlar perakende hızı artırsınlar dedi. 😶
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
sanırım senin firman sözleşmeyi yaparken 8 diye zorla 8 vermeye çalışıyor. Port hızı yükselse bile firmanın çıkışı daha yüksek hıza izin vermiyordur. Sıkıntı bir durum :(
-
Evdeki internette fiber e geçiş yaptım. Modemin arkasında wifi bağlantı isminde iki seçenekten ( 2.4 GHz ve 5 GHz ) hangisini seçmeliyim, hangisi daha verimli olur. Kurulumu yapan kişi 2.4 GHz yi seçmemi söyledi ama yine de deneyimli olan arkadaşlara sorayım dedim.
-
Hocam ama benim firma Telekom zaten.
5 ghz de hattın desteklediği en yüksek hızı alırsın. 2.4 ghz de evin uzak noktalarında çekim gücü zayıf olduğunda kullanılır hızı da daha az olur.
normal 4 gözükmesi çünkü hâlâ telekom sözleşmelerinde de upload 4 mbps olarak belirtiliyor
-
Bugün tekrar müşteri hizmetlerini aradım,
arıza kaydı açtırmak istedim,
adam ısrarla yaptığımız kontrollerde hızınızda bir problem yok diyip arıza kaydı oluşturmuyor,
herşeyi denedik, upload 8191kbit e kilitlenmiş modemde ulaşılabilir hız olarak 14-15000 kbit gösteriyor diyorum,
sistemimizde arıza gözükmediği için kayıt açamıyorum diyor,
nasıl yapılacak bu iş bilmiyorum..
isp : türk telekom
tamam işte Türk Telekom yapıyor zaten bunu, sana 8 Upload diye satmış, taahhüt bitene kadar paşa paşa 8 alacaksın diyor :)
-
20 olanlar babasının oğlu mu peki
kurumsal daki gibi açarsa parası ile bile zor alırız adamlar 1000 mbps Simetrik için 190 bin tl istiyorlar biz ancak superonline deki günlük upload alırız.
-
Çözüm basit, İstanbul'daki Türknet olan bir semte taşınmak, İstanbul Avrupa yakasının %25i Gigafiber'e erişiyor. Bu da 2-3 milyon kişiye yakın yerde erişim demek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uploadı artmayanların uploadını eninde sonunda artıracaklar mı yoksa şimdi atmadıysa bi daha artmaz mı artık? Süreç bitti mi şu an nedir durum?
Eğer hiç paket değiştirmezse artmaz. Benim halen 3 Mbit Upload alan arkadaşım var, adam 5 senedir 35 Mbit kullanıyor ve hiç paket değiştirmiyor, Upload'ı 6 bile olmadı. Ellemiyor da
-
-
VDSL'de 100 Mbit üzeri çıkamaz, hatalı ölçüyor
-
Bu mantıkla benim paketimin hızını da 4 Mbps'e düşürmeleri gerekiyordu. Çünkü 2 yıl önceki taahhütte 4 Mbps yazıyordu yanında 20 GB Upload kotası yazıyordu. Ama 8'e yükseldi sonra 15'e yükseldi herkesin ki 20 olunca benimki olmadı diye kayıt açtım MH anında düzeltti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X