< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
O görüntüler mevcut, cuma yayınlayacağız dediniz ama kaç cuma geçti saydın mı? Peki diğerleri? Senin iddian Rte ve internettekiler dahil hiçbir akplin yalan söylemediği, iftira atmadığı, algı yapmadığıydı. Bana örnek göster diye ısrar ettin ve sonra benim sendeki ekran görüntüsünü atacağını söyledin. O görüntüyü atmadığına göre senin söylediğin de iftira. Akpliler olarak sizler kadar küçük duruma düşen yoktur. Hala lafı çevirip algı yapmaya çalışıyorsun. Seni azıcık ciddiye alsam rteden girip bakanlar, aktrollerden çıkarım ama sen utanmayacağın için hepsini yok sayacaksın. Senin yerinde olsam foruma bir daha girmezdim ama o zaman akpli de olurdum. |
|
Bu fotoları zamanın fetöcüleri servis etti. Aynı kaynaktan besleniyorsunuz. Bu fotolarla bu forumda propoganda yapan bir eleman daha vardı, topuklarına vura vura kaçtı ama er gec hukukun önüne çıkacak. Seni de unutmayacağız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
https://www.evrensel.net/haber/462788/adim-adim-curuyen-yalan-camide-bira-ictiler Nasıl iftira attığınızı örnek gösterdiğin için teşekkürler. Metiner'i Kabataş ile ilgili 'kandırmışlar': Biz görüntü var demedik, ‘paralel’ dedi https://www.birgun.net/haber/metiner-i-kabatas-ile-ilgili-kandirmislar-biz-goruntu-var-demedik-paralel-dedi-76902< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 28 Haziran 2022; 23:50:31 > |
|
Yok yok akpliler hiç yalan söylemiyormuş, iftira atmıyormuş, algı yapmıyormuş, hakaret etmiyormuş. Sosyal medyadakiler, internettekiler, bu forumdakiler dahil. Israrla örnek göster dedi, gösterdim hali ortada. Güya benim ekran görüntüm varmış, söz verdi onu koyacakmış. Bekliyorum hala. |
|
Bunu sonra oraya koyulup iftira atıldığı ortaya çıkmıştı, hatta sonra bu iftira fetönün üzerine kalmıştı. Bence neyin arkasında durduğuna iyi bak. Akpyi saçma sapan savunacaksın diye iyice coştun. Senin söylediğin ve benim söylediğim şey belli, yukarıda yazıyor. Verdiğin sözde duramıyorsun, yazdığın mesajın arkasında duramıyorsun. Yazık. Siyasetçileri, teşkilattakileri falan anlıyorum ama senin gibi düz fanatikleri anlayamıyorum. |
|
|
Senin işlemini yesinler. Bak sana buradan bildiriyorum burada paylaştığın fotolar fetö örgütünün servis ettiği fotolardir. Kim kulhan beyi goreceksin yakinda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sen hatalı olduğunu söyleyip sözünde durursan bunlara geliriz. Ama okumadığını anlamayan, devamlı aynı şeyleri yapan biriyle bunu tartışmak için zaman ayıracağımı sanmıyorsun herhalde. Görüldüğü üzere siz akplilerin bilmediği çok şey var. Daha şu anki gerçekleri bile kabul etmek de zorlanıyorsun(sen daha bu seviyeye bile gelemedin). |
|
Birak etiği filan bana sökmez bunlar. Sen gel vatanına ben karşılarım seni burada. Tez mez boşuna uğraşma < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Birader ben sana bir şey anlatıp ikna etmek zorunda miyim. Senin kim olduğun belli. Fetö terör örgütünün servis ettiği görüntülerle propoganda yapan bir elemansin. Sana ben bir şey degil yaparsa hukuk yapar. O kafar. Kendini nimetten sanma. Senin gibi çok var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|