Yalan söyleyip algı yapmaya, tahrik etmeye çalışman dışında okuduğunu da anlamadığın için böyle komik oluyorsun. Geçen seferde böyle olmuştu. Adamla eşcinsel diye dalga geçtiğim ve senin ekran görüntüleriniz var dediğin mesajları koyamadın. Bu yüzden iftira attığın ortaya çıktı. Gerisi boş çünkü değişmezsin. |
Türk Polisinin Yaşadıkları (6. sayfa)
-
-
Sorduğum soruya cevap vermiyor kaçak oynuyorsun...ben sen ve senin gibi 4 5 kişi belli sadece akp karşıtı konularda ortaya çıkıp, hakaret trol maaşlı koyun vs atıyorsunuz dedim. Sadece sen yapıyorsun dediğim mesajı at....
Şimdi soruma cevap ver bekliyorum...
Utanmıyor musun akp ile bağı dahi olmayan birine akp de görev yapıyor gibi algı yapmasına...
Chp de seçime girmeye çalışmış seçilmemiş sonra kendi hayatına dönen adam eşcinsel olunca chp eşcinsel parti mi oluyor.
Dürüst olun delikanlı olun..iki günlük dünya.. kefene sarılınca herşey bitiyor... Dürüst ol yeter.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bol algı yapıyorsun hala. Keşke dürüst olabilsen tabi.
Belli kişiler diyecek kadar eminsen bana kişisel demiş oluyorsun. Ekran görüntüsü bekliyorum.
Şu anda akpde görev yapıyor dediğim mesajımı da koyacaksın tabi. O zaman görelim bakalım kim utanmıyor bazı şeyleri söylerken.
Hadi bakalım.
-
Bak algılama kapasiten de bir problem yok ise.. AKP ile bağı olmayan kişiyi neden akp yi kullanarak karalamaya çalışıyorsun diyorum ve CHP örneği verdim...
Sıkıştın neden kıvranıyorsun. Sen önce Benim istediğim ekran görüntüsünü at. Soru açık neden cevap vermiyorsun
AKP ile bağı olmayan kişiyi neden akp yi kullanarak karalamaya çalışıyorsun diyorum ve CHP örneği verdim...
Kafandan uydurduğun şeyler için benden cevap mı bekliyorsun? Okuduğunu anlayamıyorsun, ben ne yapayım?
Cevabın bu sefer de algı olacaksa yazma artık.
Sırf yazdığım gibi algısız, yalansız yazamadığınızı göstermek için yazıyorum şimdi. Herkes tekrar gördü. Konu kapandı.
-
Yahu algı yapacağına neyi algı yapmışız... örnek göster arkadaş...soru basit... cevap vermeye çalış...
Hala algı yapmakta ısrarlısın yani. Herkes görüyor, yeter bana.
-
Örnek vermek bu kadar mı zor yahu:))))) hadi hadiii neyi algı yapıyoruz kime yalan iftira atıyoruz.. bir örnek be hadi bee...
Tekrar başa döndün. Yaw he he desem anlar mısın acaba? Türkçe anlamıyorsun çünkü.
Örnek olarak şu konuda yazdıklarına bak, özellikle bana yazdıklarına.
https://forum.donanimhaber.com/turk-polisinin-yasadiklari--153147399-6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 28 Haziran 2022; 18:54:50 > -
Zaten bu konudayiz şuan 😁 ekran resmi al at rahatsız olduğun yada dediğin gibi iftira yalan ile götürüyorsunuz dediğin ithamlari , bekliyorum dostum...
Bu şekilde de anlamadın. Elimden başka bir şey gelmez. Üzüldüm senin için.
Ekran resimleriniz var dedin, atamadın ve bunu görmezden geliyorsun bilerek. Alıntı yaptığımda algıyla cevap veriyorsun, niye tekrar aynı mesajın ekran görüntüsünü atayım?
-
Ben sana atacağım söz... anlattım anlamadın..anlattigim mesaj ile cevap vereceğim..sana direk söyledin demedigimi...sen bana sürekli iftira ve yalan ile iş yapıyorsunuz dediğin şeylere sadece bir örnek istiyorum... :) Bir örnek be dostum hadi başlayabilirsin hadi...
Sen benimkini at. Atamazsan iftiraya bir kanıt işte. Daha hala nesini anlamıyorsun?
Yukarıda bunu yazdım, laf çevirdin. Şimdi söz verdiğin için bir fırsatın daha var. Hadi bekliyorum.
Bakalım o kişiyle eşcinsel diye dalga geçtiğim ve elinde olduğunu söyleyip şimdi atmaya söz verdiğin mesajı atacak mısın?
Bunu tekrar tekrar yazan sensin:
" sen ve senin gibi 4 5 kişi belli sadece akp karşıtı konularda ortaya çıkıp, hakaret trol maaşlı koyun vs atıyorsunuz dedim.". Şuradaki ilk kelimeyi açıklar mısın? Genelleme yapsaydın bunu yazmazdın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 28 Haziran 2022; 19:55:0 > -
Bak neyi anlamak istemiyorsun...sen ne dedin,ben iddiaa etmeden önce , yalan iftira ile algı ile iş yapıyorsunuz diye....
Dimi.
Hah onlara örnek ver diyorum. Akp liler kime yalan algı iftira atıyor, öyle dedin ya..
Buna çok basit Bir örnek istiyorum..kime iftira atılmış... nasıl atılmış.
Mesela eşcinsel olan kişiyi,akp adayı deyip akp de hiç görevi dâhi olamadığı halde.. neden algı yaparak akp adayı eşcinsel diye doğruluğu teyit edilmemiş videoyu örnek gösteriyorsun..
Cidden akplilerin sosyal medya ve burası dahil hiç yalan söylemediğini, iftira atmadığını, algı yapmadığını mı iddia ediyorsun? Üstelik yukarıda ben böyle yazdığımda herkes yapıyor algısını yaptığın halde?
Bak şimdi de videoyuyu örnek gösterdiğimi falan söylüyorsun.
Cidden bunları inanarak söylüyorsan çok üzüldüm senin için.
Sonuç; iddia ettin, söz verdin ve fos çıktın. Nokta.
Gene laf çevirip algı yapacağın kesin tabi.
Nasuh BektaşyoutubeCamide içki içtiler görüntüler elimizde, cuma günü arkadaşlara bu görüntüleri göstereceğiz. 11 Haziran 2013 Salı 9 yıl=108 ay=468 hafta=3285 görüntü yok. Müezzin terörle mücadelede sorgulandı, içki içilmedi dedi. Hala ne uğruna ısrarla gerçek olmayan bilgi 9 yıldır kullanılıyor. Facebook: nasuhbektas Twitter: nasuhbektas İnstagram: nasuhbektas Youtube: nasuhbektas Tiktok: nasuhbektas1 Web: www. nasuhbektas. comhttps://www.youtube.com/watch?v=VYPWPD7rkgIwww.cumhuriyet.com.trRecep Tayyip Erdoğan bu kez 'camilerimiz yakıldı' dedi: 'Bunun şakası yok'https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/recep-tayyip-erdogan-bu-kez-camilerimiz-yakildi-dedi-bunun-sakasi-yok-1943705Bugün canım sıkıldığı için bu kadar yazdım ama şimdi acıdım, fazla yüklendim galiba.
-
Hassssssss................. ordan
-
Bak sen karıştırıyorsun...kallavi yalanlar şu video da açık...ve komik:)))
buyur
Bak burada da yalan makinası demişler... yalanları kendi sesinden dilinden canlı canlı
yalan makinası
Buda algı yaratmaya çalıştıkları en komik olan millete sakız olan Neşe ablanın video, kopmalık:))
neşe ablaaaa :)
Buda müftünün chp li karısı sözde müftünün 😁
hadi bakalım gülmeye devam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Görüldüğü gibi akplilerin ne olduğuyla ilgili bir şey yapınca cevap bile veremedin.
Senin iddianı çürüttüm, örnek ver dedin verdim. Sen sözünde duramadın. Tipik ak fanatizmi işte.
John BollingeryoutubeBir başbakan bu kadar döner mi? Döner de, hep mi döner?https://www.youtube.com/watch?v=ooU9wj4rh60Bunu paylaşıp anında silmişlerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 28 Haziran 2022; 23:26:7 >
-
Yoo cevap veririm...cami gerçekten hengabede talan oldu... millet sokakta nasıl ise camide de o şekilde tavır sergiledi.. görüntüler mevcut.
Şimdi sen söyle bakalım yalancılık gönderdiğim 5 video da nasıl oluyor imiş Türkiye ye gösterdi. Hem çamur atiyor hem algı hemde komik duruma düşüyor. Müftünün karisiyim diyor CHP kadınlar kolu üyesi çıkıyor içki masalarında :)))
Neşe ablanın kızı olmadığı ortaya çıkıyor:)) ama neşe abla kızım Atatürkçü diye makalelerini yayınlamadılar diyor 😁
Dünya tarihi böyle küçük düşen muhalefet görmemiştir..
Ha birde HDP ile beraber tezkereye hayır diyerek tarihe geçtiler..hadi hdp pkk nin darbe almasından sıkıntılı.. bunlar niye hayır dedi :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X