< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
Bende eşime alacaktım 1.4 Lounge Cross bayi kapora istiyor ama ne zaman geleceğini öngöremiyor. Şu an banttan inenler Urban donanım. Lounge ne zaman üretime alınır bilemeyiz diyorlar. Urban'da ben istemiyorum. Urban için bile en az 1,5 ay diyorlar. Araç geldiği zaman fiyat artarsa o günki fiyat geçerli birde. Tahminim Haziran, Temmuz zammınıda yiyecek. Civar illerdeki her bayiye sordum aynı. 5.000 KM'de ikinci elleri var 2021. Sıfır km 2022 modelinden 10-15 bin daha pahalı. Tam komedi. Size ne kadar süre verdiler teslimatla ilgili? Birde kapora bedelini kendilerimi belirliyorlar? Birde seramik kaplama vs dayatıyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 27 Mayıs 2022; 14:39:17 > |
|
Ohoo nasıl yani standart olması gereken donanımlar yok? Ben Eskişehir Birmot'la görüştüm. İstediğiniz renk ve donanımı belirtip sipariş oluşturabilirsiniz dediler. Street donanım ve beyaz renk istersem 20 gün sonra teslim dendi. Kırmızı Lounge dedim imkansız dediler. Kırmızı renk banttan inmiyor dendi. İllede istersem 3 aydan fazla sürer dediler. Paprika Turuncu Lounge istersem 2 aydan fazla Paprika Turuncu Urban istersem 1 aydan fazla dendi. Ne derece doğru bilemedim. Ama donanımlarda eksiklik olabileceğini vs söylemediler. Napacaklar ekranımı söküp teslim edecekler donanım eksik derken onu anlamadım. |
|
380 bin urban cross un liste fiyatı var. Yakın civardan 389 bine 4.200 KM'de paprika turuncu urban buldum. Sanırım onu alacağım. 2 ay bekleyemem. Beklemeyide geçtim 2 ay sonra zaten bu araba 400 bini geçecek. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derhce -- 27 Mayıs 2022; 18:58:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
15 bine ne yatırımı coin mi alacaksın yahu ne saçma yorumlar yapılmaya başlandı şu forumda |
|
|
1.3 mjet harici diğer tüm motorlu egeaları denedim. Açıkçası 1.4 aralarındaki en zayıf motor diyebilirim. Gaza basıyorsun ama araç gitmiyor gibi. 1.4 almayı düşünen arkadaşlar almadan önce muhakkak test sürüsü yapsınlar. Ocak 2022 bu şekilde 1.4 , 1.0 ve 1.6 mjet hepsini kullanıp kararımı 1.6 mjetten yana kullanmıştım ve çokta memnunun. |
|
| AMD® Ryzen™ 7 5700X | ASUS Prime X570 Pro | CORSAIR Vengeance® RGB PRO 16GB 3600MHz | EVGA RTX 3060Ti XC O8G | LG 27GL850-B UltraGear™ 27" 1440p@144Hz | WD_BLACK™ SN750 500GB | SANDISK ULTRA 3D 500GB |
| COOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White ARGB | CORSAIR RM850x 80PLUS® Gold | Noctua NH-U12S SE | Logitech Z313 | Razer Basilisk Chroma | Bloody B640 | Plantronics Gamecom 388 | Logitech® F510 Rumble | |
|