Listesindeki alternatif isimler: Duje Cop - Oyuncu profili 22/23 https://www.transfermarkt.com.tr/duje-cop/profil/spieler/46415Jonathan Copete - Oyuncu profili 2022 https://www.transfermarkt.com.tr/jonathan-copete/profil/spieler/123508Josef Vasata - Oyuncu profili https://www.transfermarkt.com.tr/josef-vasata/profil/spieler/81447< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 4 Ağustos 2022; 0:17:20 > |
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (1215. sayfa)

-
-
Jesus tatlı yemiyor, her gün balık yiyormuş. Bu kadar fazla balık yiyorsa zaman içinde vücudunda ağır metal birikebilir, yemeyi acilen bırakması lazım. Düz et yesin, ağır metal detoksuna alsınlar hamama falan götürsünler. Yoksa sağlık sorunları yaşayabilir yaş da ilerledi. Veya çiftlikte yetiştirilmiş balıklardan istediği kadar yiyebilir.
-
Bir sürü kaynak var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayal kırıklığında ziyade gelen fırsatı değerlendirememek hayıflanma sebebim. Yoksa Play-offa ulaşıp, elensek dahi ben kendi nazarımda takımı başarılı bulacaktım. Açıkçası Türk kulüpleri olarak hem Avrupa' yı ( özellikle
Şampiyonlar Ligi) hem de ligi bir arada götüremiyoruz. Uzun süredir gelmeyen lig şampiyonluğunun değeri şu an için çok daha önemli. Ligde bir dominasyon oluşturduktan sonra Avrupa' da başarı beklentisi daha gerçekçi
duruyor; ama maddi yönden aranın gittikçe açıldığının çoğumuz farkındayızdır diye düşünüyorum.
Yalnız bir şey var ki sonraki sene takım aynı kalmayacak. Çok da o konuda umutlu olmasak
-
Toplama kampı oldu merak ediyorum hiçmi kimse ali koca demıyor hocam her sene 10 oyuncu alıp nasıl basarı gelicek diye … bi takımı kurarsın sadece ıkı oyuncu alırsın nokta transfer bakarsın futbola bu nedir ya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Balığın üstüne helva yerse ağıt metalleri temizler , kaliteli bilgi !
-
2 maçta kırmızı kart'a kadar o dinamo kiev'in pozisyonu bile yoktu. Kötü bir takım değiliz, bu net.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
16 sene önce de Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Dinamo Kiev'e elenmiştik. Fenerbahçe'nin 100.yılı olacaktı sezon sonu. Takımın başında Brezilyalı Zico vardı ve takımda yine Brezilya ekolü vardı. Sezon sonu 100.yılımızda şampiyon olmuştuk ve ondan sonraki sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamıştık.
Tarih tekerrür mü ediyor acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabii doğrudur ama bir de mesela hapşırdığın zaman bütün organların dururmuş. Kalbin dahi duruyor yani o esnada.
Ali koc oldukca tekerrur edecek tek sey basarisizlik.
Rossi de İrfan da King de sahada yoktu. İlerideki tüm işi Valencia tek başına yaptı. Sonra da kazma Valencia satılsın oldu. Yanında düzgün bitirici, yeri geldiğinde alan açan yeri geldiğinde top indiren bir santrafor olsa Valencia'dan muazzam verim alırdık. Canavar gibi adam. Yıkılmıyor, yorulmuyor, stoperleri hayattan bezdiriyor, faul alıyor her şeyi yapıyor. Kendi atağını kendisi yaratıyor kaçırınca da ouvv, ne ouvv.
Her alanda olduğu gibi bu alanda da oyuncumuzdan verim alamadık. Pelkas'ı sol kanata hapsetmek mi dersin, Mesutla İrfan'ı sağ kanata hapsetmek mi dersin, Ferdi'yi sol beke devşirmeye çalışmak mı dersin. Zamanında da RVP'li Nani'li Diego'lu kadrodan dünyanın en uyumsuz ön libero ikilisi yüzünden faydalanamamıştık.
Napacağız bu takımın kötü kadro planlamalarını ya.
-
- Çöpetti mi ? Sen benim hayalimdeki Fenerbahçe'yi anlamışsın evladım. Aferin...
-
Valencia mala bağladı maçta evet ama o kadar sorumluluğu kime versen mala bağlar. Bakıyorsun Rossi bir çalım atayım, şut çekeyim demiyor, King desen aynı. Valencia tek başına bir şeyler yapmaya çalışıyor. Olur da üretken oyuncularla oynarken aynı saçmalıklara devam ederse kendisine yapılan eleştirileri haklı çıkarır.
Ben de öyle biliyordum da yıllardır bizi "hapşırınca kalp duruyor" diye yemişler. Geçen bir yerde okudum küt küt çalışmaya devam ediyormuş aslında emektar kardeşimiz. Bu arada Jesus balıkla beraber yoğurt yemesin,
büyüklerimiz öyle diyordu ya da bizi yiyorlar, bilemiyorum.
-
Balığın üzerine helva yenirse balık öldüğünü anlarmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır benim anlamadığım sizler fenere gelecek olan topçunun sadece muhasebesini tutardınız şimdide kimi alıp almıcağımıza karar vermeye başladınız
Bunu yapacak adam sezonu 1 hafta önceden açıyor , günde çift idman yaptırıyor . Ayrıca bu adamın aldığı maaş diğer takımlardan aldığı maaşın uzerinde değil .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X