Bildirim
sağcı çıktım laaaa (test linki içeride) (3. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
babam dayımı ve kuzenimi yanında götürdü bi ben kaldım türkiyede. ara sıra gidesim geliyor bir yerlere bilmiyorum. belki fransaya giderim ileride
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ha şu fransa işi bak biliyosun donanımhaberin arka sokaklarında gezen bir alamet var unutma
-
www.reed.co.uk
Unity Developer C# .Net - AAA Gameshttps://www.reed.co.uk/jobs/unity-developer-c-net-aaa-games/46654589
ne hedefliyorsun bilmiyorum ama yurtdışı istiyorsan hafiften dijital oyun tasarımına kaymanın vakti geldifransa'da işim olmaz gibi hocam. babam para göndersin ben üniversitede yerim. mezun olunca da ingiltere gibi daha top tier ülkelere göç ederim.
(ingiltere'de iş bulduğun gibi tier2 vizesine başvurabiliyorsun diye biliyorum. üç sene sonunda kalıcı oturma izni falan da veriyorlarmış)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X