< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar merhaba, Burada mı yazıldı başka İphone kosununda mı bulamadım, konularda da arattım ama ulaşamadım. Telefonun bildirimlerini PC den kontrol edebileceğimiz bir uygulama paylaşılmıştı, Windows PC için. Windowsda olan Androidler için telefonun uygulaması gibi bir program arıyorum. |
Bilmiyorum yaptınız mı ama yapmadıysanız, 5G yazıp 5555'e sms gönderin ve telefonu baştan başlatın. 16.4 betaya geçip, sms atınca benimki bu şekilde aktif oldu. (Benim cihaz 13 pm) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 28 Şubat 2023; 12:6:16 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 28 Şubat 2023; 14:12:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu sorun bendeden var hala çözülmedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi ios sürümündesin hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 28 Şubat 2023; 18:55:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 28 Şubat 2023; 21:5:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |