|
Bence bekleyin derim. En azından 16.1 çakana kadar sabredin. Ama tabii saygı duyarım bazı özellikler can alıcı onda kabulüm. :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

4 Mobil
|
Bence bekleyin derim. En azından 16.1 çakana kadar sabredin. Ama tabii saygı duyarım bazı özellikler can alıcı onda kabulüm. :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
geçtim de hocam henüz kullanma fırsatı bulamadım ssd olmayan pc den geri yükleme yapıyorum 60 gb 4 saat sürüyo valla, kendi ssd olan pc mde yer yoktu yapamadım şu apple ın pc ye yedekleme dosyasını değiştirememek ne kadar kötü bişi ya |
|
Katılım zamanı: 4 Ocak 2013 Intel Core i7 4790 3.6 ghz // Asus Z87 Plus // Zotac Gtx 1050ti // GSkill Ares 8GB (2x4GB) DDR3 1600Mhz // Kingston SSDNow V+200 120GB SATA 3 // Seagate Barracuda 3.5" 1TB HDD // THERMALTAKE V3 600W // ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz // Windows 10 1903 origin id : ismailbbyigit |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Bu testler açık ekran üzerinden alınıyor. Eğer şarjdan çekip ekran açık şekilde bitene kadar kullanılmıyorsa aldatıcı olur. İOS 16'da net bir şekilde telefon uykudayken daha çok şarj yiyor. Aslında İOS 13'ten beri her versiyonda bu açıdan kötüye gidiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 1 Ekim 2022; 3:37:41 > |
|
|
|
Katılım zamanı: 4 Ocak 2013 Intel Core i7 4790 3.6 ghz // Asus Z87 Plus // Zotac Gtx 1050ti // GSkill Ares 8GB (2x4GB) DDR3 1600Mhz // Kingston SSDNow V+200 120GB SATA 3 // Seagate Barracuda 3.5" 1TB HDD // THERMALTAKE V3 600W // ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz // Windows 10 1903 origin id : ismailbbyigit |
|
Tabi ki var çünkü sorunlae var. Yok diyen muhtemelen Apple sevicidir. Örneğin en basiti klavye tahminleri saçma saçan halde. Şimdi çıkıp buna gülenler olabilir belki ama 2 saat harflere basmak yerine günlük kullanılan kelimeleri basıp tamamlatmak akıl işi. Daha da var 13’ün alanına bakarsanız veya yurt dışı sitelere göreceksiniz. Yani her şey pil süresi değil. 16.1 görülmeli ki en düzgün geçiş 16.4’te filan akıllıca olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aynen ,bazen fanatikler olabiliyor, çok takmayın,engelleyin geçin Hocam. Evet yeni bir sistem oturması biraz zaman alacaktır.Ben uzun bir süre 15.7 de kalırım, pil süresi benim için önemli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bildiklerini anlat, ama aklı vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma.Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez.Herkesi kendine eşit gör,Her kim olursa olsun bir insanı küçümsemek akılsızlık,Çok büyük görmekte korkaklıktır.Cesaret akıldan gelirse cesarettir,Bilgisizlikten gelirse cehalettir.
|
|
İp 11 kullanan arkadaşlar ios 16'ya geçtiniz mi?Tavsiye ediyor musunuz?Ben 15.7 den çok memnunum |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigity -- 1 Ekim 2022; 12:15:27 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Ekim 2022; 13:25:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
XFX RX6800XT Speedster Merc 319 | PNY 16X2 32 GB 3200 MHz XLR8 | WD 1TB | | Seagate IronWolf 6 TB | Sabrent Rocket 1 TB | Samsung 980 NVME 1 TB Sistem Tercihlerimdeki Her Ürün Hakkında Soru Sorabilirsiniz |
Evet arayüz kesinlikle daha akıcı. Genelde tabletle işim oluyor telefonu pek kullanmıyorum gün boyu wi-fi açık uykuda bekliyor. Tam doluyken %100'den 20'ye yaklaşık 4 günde düşerdi şu an 3 gün sürüyor. ipsw temiz kurulum yaptım, arkaplan yenileme, konum vs kapalı. Benim kullanımım biraz farklı olduğu için sorun oldu. Aktif kullananlar muhtemelen farketmeyecektir bile. |
|