< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ] (20. sayfa)

-
-
Abonelik Başlangıcı : Ağustos 2022
Kullanılan Tarife : Mega Kutu 100 mbps En iyi hız değerlerim: DL: 101 mbps / UL:8.2 mbps / Ping: 32 ms]
Memnuniyet Durumu : Geçiş Yaptığım Diğer Sağlayıcıdan Farkı Yok. Genel Olarak Memnunum. Fiyat Performans Anlamında Gayet iyiler.
Referans numarası : 8576019898
-
Arkadaşlar Merhaba,
REFERANS KODU : 8576066883
Kullanan arkadaşıma şimdiden çok teşekkür ediyorum ❣️
Hiç bir sorun yaşamadım memnunum. Tavsiye ederim
Merak ettiğiniz birşey var ise özelden sorabilirsiniz.
-
-
Abonelik Başlangıcı: Haziran 2022
Kullanılan tarife: Mega Vdsl 100 Mbps
Referans kodu: 8576021792
Memnuniyet Durumu: Geçişim hızlıca gerçekleşti çok memnunum şu anlık, kodumu kullanırsanız birlikte kazanırız, eczacılık fakültesi öğrencisiyim bu arada :) desteklerinizi beklerim. Kullanan abilerime teşekkür ederim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet kutusu pişmanlıktır. 4 Ağustos'ta ödenmemiş borcundan dolayı hizmetimi kesti ama ortada fatura yok, durumu ilettigimde bağlantıyı yeniden açtılar, 6 ağustosta hizmetimi gene kestiler bu sefer de 4 agisyosya olmayan 25 temmuzlu yeni bir fatura icat etmişler en garibi ise 1 aylık aboneligin dolmadan tam fatura düzenlenmiş. Entrikalarla dolu bir firma. En kısa zamanda tüm abonelikleri mi taşıyacağım. Arıyorum muhatap yok.
Ayrıca sık sık bağlantı kopmaları ayrı bir macera
Arkadaşlar Merhaba,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Memnuniyet Durumu: Geçişim hızlıca gerçekleşti çok memnunum şu anlık, kodumu kullanırsanız birlikte kazanırız, eczacılık fakültesi öğrencisiyim bu arada :) desteklerinizi beklerim. Kullanan abilerime teşekkür ederim :)
Abonelik Başlangıcı : Nisan 2022
Kullanılan Tarife : Mega Kutu Tarifesi (VDSL 100Mbit)
Memnuniyet Durumu : Uygun fiyat, sorunsuz hizmet.
Referans numarası : 857 606 56 89
-
-
Referans kodunu kullandım. Bilgine
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar Merhaba,
Abonelik Başlangıcı: Temmuz 2022
Kullanılan Tarife: Ekstra Kutu 250 Mbps
Memnuniyet Durumu: Geçişim hızlı gerçekleşti. Genel olarak memnunum. Referansımı kullananlara teşekkürler :)
Referans numarası: 8576096109
-
Merhaba arkadaşlar,
yakın zamanda TurkNet'ten geçiş yaptım. Arada fark yok.
Referans kodum: 8576066686
Öğrenciyim ve herhangi bir gelirim yok. Evdeki abonelikten kırpmaya çalışıyorum harçlık adına.
Birbirimize faydalı olabilir. Şimdiden sağ olun.
Abonelik Başlangıcı : Temmuz 2022
Kullanılan Tarife : 100 Mbit
Memnuniyet Durumu : Turknet'in zammından sonra geçtim ve oldukça memnunum. Özellikle son günlerde yapılan iyileştirmeler ile tam bir f/p oldu. Herkese tavsiye ediyor ve memnuniyetle kullanıyorum. Teşekkürler İnternet Kutusu!
Referans numarası :8576047740
Referansımla üye olduğunuzda 2 tarafta 1 ay ücretsiz internet kazanıyor, firmayı deneyimleyebilmeniz için oldukça güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Whatsapp üzerinden müşteri hizmetlerine referans kodunu iletmeniz yeterlidir. Öğrenciyim ve siz büyüklerimden desteklerinizi bekliyorum
Referansımı kullananlara şimdiden çok teşekkür ederim
-
Abonelik Başlangıcı : HAZİRAN 2022
Kullanılan Tarife : Mega Kutu Tarifesi (VDSL 100Mbit)
Memnuniyet Durumu : Uygun fiyat, ben herhangi bir sorun yaşamadım.büyük ihtimal oturduğum sitenin altyapısının sağlam olmasıyla ilgili.
Referans numarası : 8576098517
Referans numarasını kullanırsanız karşılıklı 1 er ay ücretsiz kullanım kazanmış oluruz.
İsteyenlere aldığım hız değerlerinin fotoğraflarını atarım.Ping atmayı bilmiyorum ama tarif ederseniz onuda yaparız :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X