REFERANS KODUM : 8576025452 Geçeli 3 gün oldu. Sadece düne kadar sıkıntım vardı, şu sıralar gayet iyi ve çok hızlı. Turknet den bir farkı yok. |
[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
BAŞVURU YAPARKEN REFERANS NUMARASİ VERİRSENİZ BİR AY BEDAVA KULLANİYORSUNUZ İSTERSENİZ BENİM REFERANS NUMARAMİ DA VEREBİLİRSİNİZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM 8576033687
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
KARŞILIKLI OLARAK 1 ER AY BEDAVA İNTERNET İÇİN BAŞVURU AŞAMASINDA VEYA İNTERNET BAĞLANDIKTAN SONRA BU KODU MÜŞTERİ HİZMETLERİNE İLETİN.
REFERANS KODU : 8576096328
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abonelik Başlangıcı: Haziran 2022
Kullanılan tarife: Mega Vdsl 100 Mbps
Referans kodu: 8576021792
Memnuniyet Durumu: Geçişim hızlıca gerçekleşti çok memnunum şu anlık, kodumu kullanırsanız birlikte kazanırız, eczacılık fakültesi öğrencisiyim bu arada :) desteklerinizi beklerim. Kullanan abilerime teşekkür ederim :)
Merhaba arkadaşlar,
yakın zamanda TurkNet'ten geçiş yaptım. Arada fark yok.
Referans kodum: 8576066686
Öğrenciyim ve herhangi bir gelirim yok. Evdeki abonelikten kırpmaya çalışıyorum harçlık adına.
Birbirimize faydalı olabilir. Şimdiden sağ olun.
Abonelik Başlangıcı : HAZİRAN 2022
Kullanılan Tarife : Mega Kutu Tarifesi (VDSL 100Mbit)
Memnuniyet Durumu : Uygun fiyat, sorunsuz hizmet.
Referans numarası : 8576098517
Referans numarasını kullanırsanız karşılıklı 1 er ay ücretsiz kullanım kazanmış oluruz.
İsteyenlere aldığım hız değerlerinin fotoğraflarını atarım.Ping atmayı bilmiyorum ama tarif ederseniz onuda yaparız :)
Arkadaşlar Merhaba,
REFERANS KODU : 8576066883
Kullanan arkadaşıma şimdiden çok teşekkür ediyorum ❣️
Hiç bir sorun yaşamadım memnunum. Tavsiye ederim
-
Slm arkadaşlar türknet 170 yaptıktan sonra bende arayış içine girdim ve internet kutusunu buldum sorum şu türknet ilk zamda 6 aylığına dondurdum hizmet donmuş durumda iken tasıma işlemesini yapabilirmiyim yoksa türk nette hizmeti açtırmak mi lazim
Selamlar. Ben de uzun zamandır türknet aboneliğimi geçen hafta sonlandırıp geçiş yaptım..İnternet hızında bir değişim gözlemlemedim.Turknette neyse o hızı almaya devam ediyorum. şu an için herşey olumlu gözüküyor.ileri de bir sıkıntı yaşarsam bilgilendirmesini yaparım.
Referansımı kullanmak isteyen olursa ;
Referans kodum : 8576029186
Kullanan olur ise şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar turknet'ten geçtim, pişmanım. Hız testi bile yapamıyorsunuz. Müşteri hizmetlerini aradım 100 Mbps olması gereken hız, bağladıkları 35 Mbps. Rezalet ötesi. YouTube videoları takılıyor, stremio ve netflix dizilerini izleyemiyoruz. Ben yaptım siz yapmayın. Hemen geri dönüş turknet'e. Paranızla rezil olmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefiluzman -- 30 Temmuz 2022; 16:5:9 >
Kodunuzu bugün kullandım bilginize, teşekkür ederim..
Türknette hattınızın donmuş olması farklı bir operatöre geçiş için sorun teşkil etmez. Siz istediğiniz ıss ile görüşme sağlayarak geçiş işlemlerini başlatabilirsiniz.
Arkadaşlar Merhaba,
Memnuniyet Durumu: Geçişim hızlıca gerçekleşti çok memnunum şu anlık, kodumu kullanırsanız birlikte kazanırız, eczacılık fakültesi öğrencisiyim bu arada :) desteklerinizi beklerim. Kullanan abilerime teşekkür ederim :)
-
Arkadaşlar Merhaba,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X