Şimdi Ara

V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
962
Cevap
1
Favori
56.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mc.erdem226

@ Neon bu programı indirdim fakat yüklemek için diyoki internet explorer 5.5 veya daha üstü bi sürüm kullanmalısınız ve bende internet explorer 7 mevcut bu sorunla ilgili bi bilgin varmı ?

Alıntıları Göster
    bende de ie7 var ama öyle bir sorunla karşılaşmadım

üstteki link yenilendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 24 Kasım 2007; 17:26:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

bende de ie7 var ama öyle bir sorunla karşılaşmadım

üstteki link yenilendi

Alıntıları Göster
    @neon, şuraya da soruver.

mobiltel : 02123512008
  • quote:

Orijinalden alıntı: heartless

@neon, şuraya da soruver.

mobiltel : 02123512008

Alıntıları Göster
    Şemseddin kardeşim nasılsın uzun zaman oldu foruma yazmıyosun biliorum v3x den biraz uzaklaştın fakat bildiğin kayda değer yeniliklikler varmı KAL SAĞLICAKLA
  • quote:

Şemseddin kardeşim nasılsın uzun zaman oldu foruma yazmıyosun biliorum v3x den biraz uzaklaştın fakat bildiğin kayda değer yeniliklikler varmı KAL SAĞLICAKLA

Alıntıları Göster
    Yakında HeartlessMOD@V3X V3 geliyor. En büyük özelliği 85.9b.E6P tabanlı yeni yazılımı olacak. Bu yeni fw ile e5p'de nadirde olsa görülebilen java restart ve stabilite sorunları aşıldı. Ayrıca java program izinleri menüsü aktif edildi. mp'nin 3. version'u çıkana kadar yeni özellikler ve editleri de ekleyeceğim. Sürpriz olsun.

Ciao :)

• quote:

Yakında HeartlessMOD@V3X V3 geliyor. En büyük özelliği 85.9b.E6P tabanlı yeni yazılımı olacak. Bu yeni fw ile e5p'de nadirde olsa görülebilen java restart ve stabilite sorunları aşıldı. Ayrıca java program izinleri menüsü aktif edildi. mp'nin 3. version'u çıkana kadar yeni özellikler ve editleri de ekleyeceğim. Sürpriz olsun.

Ciao :)

Alıntıları Göster
    şu TR Telsm yazısını da, VODAFONE TR'ye çevirmeyi de unutmayalım kardeşim

• quote:

şu TR Telsm yazısını da, VODAFONE TR'ye çevirmeyi de unutmayalım kardeşim

Alıntıları Göster
    skiman programı v6 içinde geçerli mi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıkıl

skiman programı v6 içinde geçerli mi....

Alıntıları Göster
    bide şu ses artırmak v6 için de geçerli mi...
  • quote:

bide şu ses artırmak v6 için de geçerli mi...

Alıntıları Göster
    @neon,

o konuyu unutmadım hala bakıyorum sonuç yok.

@tıkıl, 2 sorun içinde anlattıklarım geçerli.
  • quote:

@neon,

o konuyu unutmadım hala bakıyorum sonuç yok.

@tıkıl, 2 sorun içinde anlattıklarım geçerli.

Alıntıları Göster
    @ Semseddin kardeşim senden böle yeni bi bomba geleceği kesindi önce v3x mod sonra v3x itunes şimdi yeni sürüm uzun zaman yazmadın bu fırtına öncesi sessizliğe bi örnek gibiydi inan telefonum senin oluşturduğun yazılımlarla bu kadar çekici emeğine çabana çok teşekkür ederim şahsım adına eminim herkes aynı fikirdedir değilmi arkadaşlar KAL SAĞLICAKLA
    <<<mustea>>>

• quote:

@ Semseddin kardeşim senden böle yeni bi bomba geleceği kesindi önce v3x mod sonra v3x itunes şimdi yeni sürüm uzun zaman yazmadın bu fırtına öncesi sessizliğe bi örnek gibiydi inan telefonum senin oluşturduğun yazılımlarla bu kadar çekici emeğine çabana çok teşekkür ederim şahsım adına eminim herkes aynı fikirdedir değilmi arkadaşlar KAL SAĞLICAKLA
    <<<mustea>>>

Alıntıları Göster
    @ Semseddin sen bu yeni versiyondan söz ettin ya telefona her bakışımda aklıma gelen ilk şey ve ne zaman bilgisayara otursam ilk önce bu sayfayı açıyorum ne zaman olur yeni yazılım kardeşim ve eskisine geçmiş sürüme göre en çarpıcı özelliği ne olabilir ? bunu çok merak ettim KAL SAĞLICAKLA emeğine sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: evolande

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Malesef v3x'te op ismi plmn'den değil, cg1'den okunuyor. Editlemesi uzun ve karışık, burda anlatsam millet telefonunu bozabilir basit birşey yapacağım diye. O yüzden o konuda sessizlik var.

Font mevzusuna gelince, uğraşmaya bile gerek yok.250 kb olsa ne olmasa ne olur.

Paylaşım için teşekkürler kardeşim. Şu v360 topiğine de ara sıra bakıver.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    absolut plmn'den değiştirir. cg1den hex ile kendin değiştirirsin. Neyse kasuyorsa seni, cevaplama. Zaten kimseye bi faydan yok ne burda ne de v360 topiğinde. Boş beleş
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aslanım edit medit değil sen geldin 2 şey yazdın ve git buraya layık değilsin anlaşıldı heartless ın yaptıklarıyla millet bu kadar v3x i seviyo hadi babacım Allah sanada kolaylık versin
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yav sinan benim telefon durup dururken kendini titreşime almaya başladı. Bazen de loud ken titreşim ile uyarı veriyor. Bu tip sorunları ben WM'ye has sanırdım 2.versiyon flash var üstünde hala. 3. cüyü ne zaman çıkartıyorsun, bekleyeyim ona göre. Bir de V6Maxx Ferrari Edition gibi kapağı açıp, kapatırken motor sesi çıkartabilir mi bizim telefonlar?..Samsung'un slide-up telleri gibi ''viiyk, viiyk'' sesine inat

@evolande

benimle ne ilgin var anlayamadım. üstteki postta benim adım geçiyor

• quote:

yav sinan benim telefon durup dururken kendini titreşime almaya başladı. Bazen de loud ken titreşim ile uyarı veriyor. Bu tip sorunları ben WM'ye has sanırdım 2.versiyon flash var üstünde hala. 3. cüyü ne zaman çıkartıyorsun, bekleyeyim ona göre. Bir de V6Maxx Ferrari Edition gibi kapağı açıp, kapatırken motor sesi çıkartabilir mi bizim telefonlar?..Samsung'un slide-up telleri gibi ''viiyk, viiyk'' sesine inat

@evolande

benimle ne ilgin var anlayamadım. üstteki postta benim adım geçiyor

Alıntıları Göster
    @Neon,

Zil tiplerinden hatırlatma seçeneğinin kapalı olması lazım. Eğer kapalıysa ve kendi kendine titriyorsa, senin telefonda donanımsal sorun olabilir. V3 1 ay'a çıkacak. En iyisini stabilini ve özellikliklisini yapmak için bilgi topluyorum. Kapak açma / kapama mod'u henüz bulunmadı. Onu bende baya istiyorum ama elden birşey gelmiyor şu anda. Fakat eminim ki ileride o da bi şekilde çözülecek.

• quote:

@Neon,

Zil tiplerinden hatırlatma seçeneğinin kapalı olması lazım. Eğer kapalıysa ve kendi kendine titriyorsa, senin telefonda donanımsal sorun olabilir. V3 1 ay'a çıkacak. En iyisini stabilini ve özellikliklisini yapmak için bilgi topluyorum. Kapak açma / kapama mod'u henüz bulunmadı. Onu bende baya istiyorum ama elden birşey gelmiyor şu anda. Fakat eminim ki ileride o da bi şekilde çözülecek.

Alıntıları Göster
    Çok özellikli ve kolay bir msn programı paylaşıyorum. Şahsen mig33'ü ve salak arayüzünü çoktan unuttum. msn adresini ve şifreni girip bağlan diyorsun, hepsi bu kadar. üyelik falan yok. SoloRazr'a teşekkürler.

Download

• quote:

Çok özellikli ve kolay bir msn programı paylaşıyorum. Şahsen mig33'ü ve salak arayüzünü çoktan unuttum. msn adresini ve şifreni girip bağlan diyorsun, hepsi bu kadar. üyelik falan yok. SoloRazr'a teşekkürler.

Download

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: heartless

/>

Download

teşekkürler paylaşım için.

• quote:

Orijinalden alıntı: caprice

quote:

Orjinalden alıntı: heartless

/>

Download

teşekkürler paylaşım için.

Alıntıları Göster
    kardeşim çok teşekkürler ebuddy için... arayüzü gerçekten harika ... bizrazda seri çalışsa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tyanali51

kardeşim çok teşekkürler ebuddy için... arayüzü gerçekten harika ... bizrazda seri çalışsa :)

Alıntıları Göster
    v6'da skiman programını çalıştıramadım çıkan yazı şu ''you must use mma_ucp file from your phone model' ıf you load invalid mma_ucp delete it and after restart phone.this file will be restored from mma_dcp.
    sorum şu skimanı nasıl çalıştğını anlatırken werdğin o mma dosyası v6 içinde geçerli mi..we onu telefonun neresine yüklücem..
    yardım edersen sewinirim..

• quote:

v6'da skiman programını çalıştıramadım çıkan yazı şu ''you must use mma_ucp file from your phone model' ıf you load invalid mma_ucp delete it and after restart phone.this file will be restored from mma_dcp.
    sorum şu skimanı nasıl çalıştğını anlatırken werdğin o mma dosyası v6 içinde geçerli mi..we onu telefonun neresine yüklücem..
    yardım edersen sewinirim..

Alıntıları Göster
    ha bide şu ses yükseltme işini telefonu bilgisyara harici bellek olarak tanıtıp../mobile/system içine kopyaladım ...ses değişmedi..mexploer lle anlatmıştın ama yaptığım sey aynı şey olmuyo mu...bunu merak ettim..

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.